2777
2789
عنوان

کویید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست
اولا تا حالا عبارت کوییدشدم رو نشنیدم. در ثانی حالا چه لزومی داشتم بگه شغلش چیه مثل همه می پرسید ب ...

اگه شغلش رو نمیگف که مثل قضیه من میشد 

تاپیکاش همه هست که پرستاره میومدن میتوپیدن بهش ک چجوری پرستاری هستی ک نمیدونی حتما دروغ گفتی و هزار جور مسخره بازیه دیگه 

مجبوری بارسم شکل توضیح بدی دنبال مچ گیری نباشن ملت

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی مبتلا به کویید شدم. ‌‌چرا انقد عصبی هستی...گفتم درمان خانگی اونم کسی که خوب شده بگه......

برای تنفست داروگیاهی سرخار گل دمنوشش روزی ۳لیوان بخور

خداکنه همه مستاجرا خونه دار بشن😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این دمنواش روزی ده بار دم کن بخور...هل و اویشن و نبات و لیمو عمانی و چای 

اینو من و همسرم خوردیم خوب شدیم.در کنارش همش اب نمک غرغره کن..شربت دیفن هیدرامین و قرص برم هگزین

قرص ازیترومایسین

بخور اب جوش و شربت ابلیمو و عسل و اب داغ

اب لیمو تازه و اب سیب

با همینا از مرحله ای که قفسه سینه ام درد میکرد و سرفه داشتم ظرف یک هفته خوب شدم

خلاصه صحبت های استاد مقدمی برای درمان کووید 

دگزا توی ۱۰ روز اول تجویز نشه چون وایرال لود بالا هست و باعث افزایش مورتالیتی میشه

همچنین در افرادی که فرم mild بیماری رو دارن و نیاز به بستری ندارن تجویز نمی کنیم. 

بعد از ۱۰ روز اول و در افرادی که نیاز به اکسیژن دارن با دوز ۶ میلی گرم روزانه استفاده میشه 

داکسی و فاموتیدین ، آتورواستاتین جایگاهی ندارد و اگر فردی به علت بیماری دیگری استفاده میکرده ادامه بدهد 

از بین ویتامین ها فقط ویتامین D اویدنس کافی داره و تجویز میکنیم 

ملاتونین صرفا برای بهبود خواب استفاده می شود و جایگاه بیشتری ندارد

تجویز آنتی بیوتیک جایگاهی ندارد ، فقط در افرادی که شک به سوپرایمپوز شدن باکتریال داریم 

سوپر ایمپوز شدن باکتریال فقط در ۷ ٪ افراد گزارش شده 

رمدسیویر در افرادی که اکسیژن زیر ۹۳ دارن و نیاز به بستری دارن بیشترین اثر رو داره 

در افرادی که mild هستند و o2 sat بالای ۹۳ دارن حتی با درگیری ریه اثر کمی داشته است 

در افراد اینتوبه هم تاثیرش کم میشه 

بهترین افراد برای رمدسویر افرادی هستند که شروع فاز ریوی و نیازمند اکسیژن هستند

در افرادی که اینتوبه نیستن دوره درمان با رمدسویر ۵ روز و افرادی که اینتوبه هستند گاها تا ۱۰ روز هم ممکن است تجویز بشه 

پرون بودن بیمار ۱۲تا ۱۶ ساعت در روز باعث بهبود o2 sat می شود

اگه شغلش رو نمیگف که مثل قضیه من میشد  تاپیکاش همه هست که پرستاره میومدن میتوپیدن بهش ک چجوری ...

حالا شما که کادر درمان هستی اگه میشه سوالم رو جواب بده.

من بعد دو سال این ماه قرص جلوگیری رو قطع کردم .

با قرص پریودام ۲۸روزه بود الان ۳۶روزه پریود نشدم.

طبیعیع؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
حالا شما که کادر درمان هستی اگه میشه سوالم رو جواب بده. من بعد دو سال این ماه قرص جلوگیری رو قطع کر ...

بعد قطع قرص اختلال هورمونی ایجاد میشه و تا به روال عادی برگرده تا چن تا سیکل طول می‌کشه و طبیعیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد قطع قرص اختلال هورمونی ایجاد میشه و تا به روال عادی برگرده تا چن تا سیکل طول می‌کشه و طبیعیه&nbs ...

ممنون گلم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خلاصه صحبت های استاد مقدمی برای درمان کووید  دگزا توی ۱۰ روز اول تجویز نشه چون وایرال لود ب ...

من همون۱۰روز اول هر شب دگزا وریدی می‌گرفتم 

چقد اطلاعات متفاوت شده اصلا نمیدونی کدوم درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همون۱۰روز اول هر شب دگزا وریدی می‌گرفتم  چقد اطلاعات متفاوت شده اصلا نمیدونی کدوم درسته&nbs ...

آره ولی این آخرین چیزیه که گفتن دیروز فرستادن. خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم بخیر گذشته🤗❤️

آره ولی این آخرین چیزیه که گفتن دیروز فرستادن. خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم بخیر گذشته🤗❤️

واقعا بخیر گذشته 

حالا الآنم دارم دگزا اورال میخورم 

نخورم تنگی نفس ولم نمیکنه 

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40