2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من از دکتر حسن ضیایی که آخوند هم هست شنیدم که هسته خرما یا تمر هندی  (شیرین اگر اشتباه نکنم )را  ۱۰ - ۱۵ دقیقه بگذارید دم بکشه  یا بجوشه دقیق یادم نیست ( می توانید سرچ کنید)برای دفع سنگ کیسه صفرا خوبه. من ۲ بار درد شدید داشتم که با مسکن هم آرام نمی شد با دمکرده هسته خرما ۲ بار خوردم کاملا برطرف شد الان مدتهاست درد ندارم. عملش بسیار مخاطره  آمیزه و عوارض مادام العمر داره. الان هسته های خرما را جمع می کنم داشته باشم که اگر درد گرفتم چاره بشه. مدتهاست درد ندارم.

من از دکتر حسن ضیایی که آخوند هم هست شنیدم که هسته خرما یا تمر هندی را  ۱۰ - ۱۵ دقیقه بگذارید د ...

کیسه صفرا اصلا دفع نمیشه یعنی جای ندارع بتونه دفع بشه.من داشتم یکسال بعد دکتر رفتن گفتن چاره اش فقط عمله

کیسه صفرا اصلا دفع نمیشه یعنی جای ندارع بتونه دفع بشه.من داشتم یکسال بعد دکتر رفتن گفتن چاره اش فقط ...

شما  اگر آن کاری که گفتم را انجام بدی ضرر نمی کنی. نه سنگها ریز می شن کم کم از محل دفع صفرا وارد روده می شوند ئ دفع می گردند.

عزیزم عمل کردم.یکسال بهترین دکترای گوارش رفتم گفتن فقط چاره اش عمله

من تجربه کردم. درد شدیدی داشتم که انگار از داخل به آدم چاقو می زنند. اما با دمکرده هسته خرما خوب شد. طب اسلامی با ارزانترین چیزها راه حل می ده که باورش خیلی سخته. 

من تجربه کردم. درد شدیدی داشتم که انگار از داخل به آدم چاقو می زنند. اما با دمکرده هسته خرما خ ...

سلام دوست خوبم منظورتون از دم کرده هسته خرما همون قهوه هسته خرماس؟خود لارد هم میخورین یا فقط آبش و؟