2777
2789
زیاد میخورم ولی اینطوری ک گفتی معده داغون میشه😐

نه هیچیش نمیشه، معده قابل انعطافه  وقتی زیاد بخوری بزرگ میشه وقتی کم بخوری کوچک میشه، بعدم یه مدت چن ماه اینطوری کنی که چاق شی بعد نرمال بخوری، متفورمین هم اشتهای منو زیاد کرده بود فقط دلم میخاس غذا بخورم 

مانکن

پولش چقد هست؟؟؟؟

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونین برنامه کالری شمار مانکن رو نصب کنید و مقدار کالری مصرف کنید که باعث افزایش وزن میشه حواستون ...

ی برنامه شبیه همین دارم ولی خب من تا جایی ک میتونم میخورم این برنامه کمکی نمیکنه بهم

هیاهوی بسیار برای هیچ...
ی برنامه شبیه همین دارم ولی خب من تا جایی ک میتونم میخورم این برنامه کمکی نمیکنه بهم

من بهت گفتم ک چ چیزایی اشتهااوره

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
واقعا جنوب ک نیستیم اما میدونی اسمه پودرشو؟

نه ولی میدونم که عطاره خودش دست ساز درستش میکرد اینطوری که میگف از پودر کاکائو جوانه گندم و .... یعنی چیز مضر توش نبوده ،میتونم بهش زنگ بزنم اگه آدرسی شمارهی از عطار داشته واست بفرستم 

منم خیلییی خیلیی تحقیق کزدم درمورد چاقی ک چی بخورم وزنم بالا بره اشتهام باز بشه خانم دکتری ک تو اینس ...

قرص مخمر ابجو خیلی شنیدم اره 

همشو باهم بخورم؟

خودت چن کیلو اضاف کردی

هیاهوی بسیار برای هیچ...

اول تو اینستا ی پیجی پیدا کردم برا چاقی بود عکس قبل و بعد میزلشت وسوسه میشدم ک منم بخرم پیجش ارزو مهرپرور بود بعدش تحقیق کردم فهمیدم قرصاش خیلی عوارض بدی داره ۵۰۰/۰۰۰بود خیلی گرون بود دنبال قرصای گیاهای کورتن دار نرین

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
 پولش چقد هست؟؟؟؟

لازم نیست هزینه پرداخت کنین

وزن فعلی تون رو در عدد ۲۰ ضرب کنین منهای صد کنین

میشه مقدار کالری ک باید در روز مصرف کنین

بعد هرچیزی میخورین تو برنامه ثبت کنین کالری رو حساب میکنه واستون

تا جایی ک حساب کردین کالری بخورین نه بیشتر نه کمتر

چون کمتر بخورین باعث استپ وزنی میشه

زیره سبز هم خیلی خوبه ناشتا بخوری برا کم کردن وزن 

اره ولی پوستو تیره میکنه زیره سبز 

پدر بزرگم تو کار  دارو گیاهیه میگه سیاه میکنه 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕