چن کیلویی خوشبهالت من میخوام لاغر شم 😭 حالا دوستان اگه درباره ی لاغری میدونید پیشنهاد بدید ...
عزیز تو اینستا لیمومی و پیج خانم دکتر عفاری دایت فالو کن خیلی معروفن خیلی کسا بودن لاغر شدن رژیم هم برای لاغرا میدن هم برای اونایی ک افزاسش وزن دارن البته ک پولشو دارین خیلی کمکتون میکنه
پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کالری شماری کنید برای کمکردن وزن،منم دارم انجام میدم در هفته حدود یک کیلو کم میکنم
با چه برنامه ای ؟؟؟
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
من و یه سری از دوستای نی نی سایتی یه گروه زدیم تو تل که همه به هم کمک کنیم که تپل شیم کالری هامونو به هم میگیم و به هم انگیزه میدیم اگه میخوای لینک گروه رو بهت بدم
جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
عزیز تو اینستا لیمومی و پیج خانم دکتر عفاری دایت فالو کن خیلی معروفن خیلی کسا بودن لاغر شدن رژیم هم ...
ممنونم❤
من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه 😊💖 منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡 منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞 منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
عمم تو سه ماه ۱۵ کیلو کم کرد فقط هم ورزش میکرد با شکر و برنج رو کامل از برنامه غذاییش حذف کرد
من کالری شماری زیره رو نصب کردم ولی اون جایی که باید با ویس غذاهایی که میخوریم رو ثبت کمیم بالا نمیاد همش مینویسه صبور باشید ولی نمیاد😑
حالا میشه بگید با کدوم برنامه کالری شماری میکنید !؟