2777
2789
واقعا ظلمه

خواهر شوهرم اینکارو می‌کرد درو باز نمیکردم بعد که زنگ میزد میوفتم همین 5 دقیقه پیش زدم بیرون کاش زنگ میزدی نمی‌رفتم دو سه بار اینکارو باهاش کردم حالا آدم شده زنگ میزنه یه بار جلو در با شوهرش دعواش شده شوهرش میگفت زنگ نمیزنی هر جا میریم خونه نیستن همینجور میشه

تو هم با برخوردت غافلگیرشون کن😂😂

ما خوزستانیا کلا خونگرم و مهمان نواز هستیم .خیلی خوشم میاد مهمون بیاد .اصلا بدبرخورد نمیکنم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم اینکارو می‌کرد درو باز نمیکردم بعد که زنگ میزد میوفتم همین 5 دقیقه پیش زدم بیرون کاش زنگ ...

من انقد ترسو ام که میگم حتما میفهمن من خونم و باز نمیکنم با زنگ اول درو میزنم ...باید از این بعد توندن بپرم تو حموم 🤭🤭

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ب پسرشون... وقتی هم خودشون میخوان ک ما بریم خونه شون ب پسرشون میگن بیاین 

دقیقا مادرشوهره من

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
من انقد ترسو ام که میگم حتما میفهمن من خونم و باز نمیکنم با زنگ اول درو میزنم ...باید از این بعد تون ...

آخه من بچه کوچیک دارم همیشه کلی وسیله بازی تو خونه ریخته اونم میره آبرومو میبره خونه شلخته باشه. واسه همین ترجیع میدم بگه درو باز نکرد تا بگه خونه اش ال بود و بل بود

چه فامیل خودم چه همسرم همیشه خبر میدن

چون میدونن هم خوشم نمیاد از سرزده 

هم اینکه من توی غربت دارم زندگی میکنم

بالاخره آمادگی میخواد

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
دقیقا مادرشوهره من

منم همین کارو با اونا میکنم.. عین خودشون شدم.. وقتی قراره دعوتشون کنیم به شوهرم میگم بهشون بگه.. خودم اصلا زنگ نمیزنم

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...