2777
2789
عنوان

حاملگی

97 بازدید | 14 پست

سلام وقت بخیر . 

من و شوهرم عاشق بچه ایم ولی خب چون تازه ازدواج کردیم فعلا درموردش جدی نیستیم . ولی بیشتر از اون یه چیز دگ متو اذیت میکنه اینقدر اینجا و تو اینستا میخونم که تو دوران حاملگی خیانت دیدم نمیدونم بعد زایمان شوهرم ازم سرد شد قلبم درد میگیره و از بچه دار شدن میترسم. 

واقعا همه اینجورین ؟ واقعا چجوریه ؟  😔

🦠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال توی بارداری به خاطر شرایطی که داری رابطه از حالت عادی کمی خارج میشه و اگر خدایی نکرده بارداری پر خطر داشته باشی شاید دکتر بگه کله رابطه نداشته باشی اما نباید از شوهرت فاصله بگیری و با محبت و هم آغوشی اون رو سمت خودت جذب کنی و قبل از بارداری این مسائل رو باهش مطرح کنی مخصوصا اوایل ازدواج چون این مسائل شاید بیشتر باشه تحملش شاید سخت بشه 

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
به هر حال توی بارداری به خاطر شرایطی که داری رابطه از حالت عادی کمی خارج میشه و اگر خدایی نکرده بارد ...

بله باهاش حرف زدم راجب این قضیه و نظرش اینه که مردا همه مثل هم‌نیستن 

🦠

نه بحث خیانت نیست بحث اینه که باید درک کنه و خودش رو آماده کنه البته بستگی به شرایط قبل بارداری هم داره مثلا کسانی که روابطشون زیاده شاید توی بارداری کمی اذیت بشن بعضی ها در حالت عادی هم روابطشون زیاد نیست نگران نباش

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
نه بحث خیانت نیست بحث اینه که باید درک کنه و خودش رو آماده کنه البته بستگی به شرایط قبل بارداری هم د ...

ممنونم ازتون . واقعا استرس داشتم ولی خب دیدم خداروشکر خیلیا راضی ان ممنون

🦠

بنظرم اینقدر نگو اگه باردار بشم فلان ميشه و بهمان ميشه خودش بهتر از تو ميدونه اينجوري تو مخش میندازی که به خودش حق بده بخواد خلافي بکنه 

بنظرم اینقدر نگو اگه باردار بشم فلان ميشه و بهمان ميشه خودش بهتر از تو ميدونه اينجوري تو مخش میندازی ...

آخه میترسم . فکر‌کنم این تنها چیزی هست که ازش میترسم واقعا

🦠
آخه میترسم . فکر‌کنم این تنها چیزی هست که ازش میترسم واقعا

منم خیلی از این فکرا باردار بودم به سرم ميزد همش خواب میدیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه آخه هم دوستش داری تازه ازدواج کردی بعدشم باردار میشی بدتر ميشه مهم نیست چون اول زندکیته اينجوري هستی به این فکرا اهمیت نده