2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگی دربارهی خصوصیاتم ؟ اون رشته ای رو که میخام میارم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کسی که دوسش دارم د ...

از تنهایی میترسی به آینده زیاد فکر میکنی حال رو از دست دادی غرق در رویا هستی احساس میکنی تلاش میکنی ولی به اندازه تلاشت چیزی نصیبت نمیشه

آقا هستم
میترسم اشتباه بگم فکر کنم به اندازه ۳ یا ۴ روزه جوابتو نمیده درسته

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
نه شما بگید ترس نداره اصلا بله درسته

دیگه نمیخوادت اینو بدون وقتی ی مرد آدم رو بخواد ثانیه به ثانیه حال آدم رو میپرسه چون خودم ی مرد هستم میگم الان چند روزه جوابتو ندادی پس سعی کن بیخیال بشی نمیدونم در مورد چی بحث کردید یا بهم وقت دادید ولی جالب نیست نظرم

آقا هستم
دیگه نمیخوادت اینو بدون وقتی ی مرد آدم رو بخواد ثانیه به ثانیه حال آدم رو میپرسه چون خودم ی مرد هستم ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم