2777
2789
عنوان

بچه برای کرونا چی خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردیجات نخورن 

مایعات فراوان 

سوپ کنارغذا 

موز .سیب پرتقال نارنگی کلا ویتامین c

.گوجه کبابی باهروعده غذا 

استراحت 

درصورت تنگی نفس حتما دکتر برید 

استرس نداشته باشید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
آره هرروز می خوره

۱ق غدا خوری کندر رو تو ابجوش ریخته و دم کنید هر چند دقیقه بهم بزنید تا حل بشه هر۸ساعت یک لیوان 

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

مامان بابا گرفتن اومدم مراقبشون..هرروز یه بطری اب هویچ میخورن..دوتاشون ها..

غذاشون فقط سوپ و اش هست..تو یه لیوان اب جوش بریز یکم زنجبیل یکم لیمو تازه بچکون یکمم عسل بده بخوره..

اگه سرفه هم میکنه تخم ریحان تو اب بریز بخوره..هراز گاهی هم با کف دست به پشتش بزن تا خلط هاش از سینه جدا بشه و دفع بشه..

قرص جوشان ویتامین c خیلی استفاده کنن..

به حکیمی گفتم روی انگشترم چه بنویسم که هم وقتی شادم هم وقتی غمگین به ان بنگرم؛گفت بنویس میگذرد
سردیجات نخورن  مایعات فراوان  سوپ کنارغذا  موز .سیب پرتقال نارنگی کلا ویتامین c . ...

مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز

و تمامی عزیزانی که پاسخ دادند

😊هر سوال پزشکی دارید بپرسید حتما جواب می دهم😊
مامان بابا گرفتن اومدم مراقبشون..هرروز یه بطری اب هویچ میخورن..دوتاشون ها.. غذاشون فقط سوپ و اش هست ...

مرسی از راهنماییت 

انشاالله که هرچه زود خوب بشن

😊هر سوال پزشکی دارید بپرسید حتما جواب می دهم😊