2777
2789
عنوان

رحم اجاره ای

7247 بازدید | 269 پست

سلام دوستان من دنبال رحم اجاره هستم البته تهرانم قیمتا خیلی بالاست و از عهدش برنمیام دوسال دارم دوندگی میکنم پول جور کنم ولی قیمتا نجومی میره بالا الانم درخواست دارم اگه کسی هست که منصف باشه یا کسی رو‌میشناسین بهم معرفی کنید برامم دعا کنید بتونم پیدا کنم اخرین فرصت برای من 

ممنونم ازتون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خب گلم چرا بچه نمیاری از پرورشگاه

خوب اونم دردسرای خودشو داره فعلا دوتا جنین دارم میخوام تمام سعیمو بکنم اگه نشد در مرحله بعدی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هزینش چقده؟ 

الان به یکی زنگ زدم میگه اولا الان نداریم باید تو نوبت باشی بعدم ۶۰ تومن و ماهی ۸۰۰ تومن نفقه بغیر دارو و بیمارستان و هزینه دکتر 

جای شوخی ومزه پرونی روهم نمیدونید کجاست؟

نمیدونم چی بگم کاش کسی گرفتار نباشه همه بزنن به شوخی. مسخره کردن