2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کرم موبر بعدش جوش نمیزنه صورت من پوستم حساسع با بند جوش میزنم و اینکه  بعد چن وقت موها رشد می ...

من استفاده نکردم برای اولین باره،فک کنم اگه زیاد بمونه قرمز بشه با بسوزه

باعث سوختگی یا جوش نمیشه!؟ سینره چطوره

ن گلم اگه سروقتش بشوری ن جوشم نمیزنه بعدش یکم یخ بزار روپوستت منکه اصلاح کنم داغون میشه صورتم پرازجووش ولی الان دوساله کرم میزارم هرسه ماخ یبار عالیه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اگه کرم موبر مخصوص صورت بزنیم از بند دیرتر درمیاد؟؟کسی تجربه ای داره؟؟

نه زودتر در میاد من که اینطورم بازم نمیدونم چون از ریشه که در نمیاد

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

بع نظرم جوش نیاره

سینره بگیر یا سیگل

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
یعنی هر سه ماه کرم میزنی درنمیاد دیگه؟؟؟؟؟؟؟ چه مارکی استفاده میکنی؟؟

والا من هرسه ماه یبار میزارم ن درنمیاد ولی بند زود میومد من هیدرودرم میزنم و عالیه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
والا من هرسه ماه یبار میزارم ن درنمیاد ولی بند زود میومد من هیدرودرم میزنم و عالیه

والا من بند میندازم بعد ۳هفته درمیاد اگه اینحور که شما میگی باشه که عالیه.ببخشید شما چند گرفتی و میشه عکسش رو بذاری؟