2777
2789
عنوان

دیجی کلا😒😒

188 بازدید | 16 پست

وااییس خیلی حالم گرفته شد من ۲۴ آبان سفارش ثبت کردم تو دیجی کالا قرار بود ۱آذر به دستم برسه امروز از ساعت ۹ صبح دهنمو سرویس کردن هی رگباری بستن پشت سر هم پیام میاد انقد پیام اومد که دیگ نتونسم بخوابم ساعت ۱۱ پیام اومد که سفارشت تا ی ساعت دیگ بهت میرسو ازین جور چیزا با شوقو ذوق رفتم تو سایت ی نگاهی به چیزایی که گرفته بودم بندازم نگاه کردم دیدم زده انصراف مامور ارسال زنگ زدم بهشون با پرویی میگه منتظر باشید هماهنگ میکنیم ی روز دیگ میفرستیم وااای اعصابم خورده واقعا درک نمیکنم ما چیمون درست حسابیه که بخوایم خرید اینترنتی بکنیم اخه ما هنوز تو قرن۱۹ گیر افتادیم

من چندروز پیش از اسنپ مارکت کلی خرید کردم یدونه ام روغن مایع توش بود ..موقع فرستادن اون نبود تو وسایلا زنگ زدم میگن موقع ارسال موجودی تموم شده😒

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش بجاش میتونی ظهر بخوابی

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم