2777
2789

سلام خانومایی که زایمان داشتن دردای قبل زایمان چ جوریه دکترم گفت دردات شروع شد برو بیمارستان اما چ جو دردی نشونه زایمان یا علایم دیگه ای هم داره؟؟

ممکنه رگه های خون توی ادرارت ببینی. دردشبیه انقباض هست شکمت میگیره ول میکنه. کاملا مشخصه وقتی شروع بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه رگه های خون توی ادرارت ببینی. دردشبیه انقباض هست شکمت میگیره ول میکنه. کاملا مشخصه وقتی شروع ب ...

ینی ب محضی ک دردامون شروع شد باید بریم بیمارستان؟یا ن میشه ادم یه حمامی رفت و خودشو مرتب کرد😐😑

درست مثل درد پریودی که هرچی زمان بگذره فاصله دردا کمتر میشه و بیشتر درد داری 

من از صبح شروع شد که بعدازظهر فاصله دردادم کمتر و کمتر میشد و شدت دردم زیادتر تا سر شبم زایمان کردم 

ان شاءالله برات آسون باشه برای منم دعا کن 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
ینی ب محضی ک دردامون شروع شد باید بریم بیمارستان؟یا ن میشه ادم یه حمامی رفت و خودشو مرتب کرد😐😑

نه بابا اخه یهو به اوج نمیرسه که. حتی کیسه ابم که باز بشه دو سه ساعتی وقت هست یا بیشتر. برای بیمارستان رفتن دردهات که منظم شد بیست دقیقه یک ربع که شد میتونی بری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه فرصت هس تقریبا من یه دوش آب گرم گرفتم با دمنوش هل و نبات خوردم راهی بیمارستان شدم 

الانم درد دارم ولی خیلی کمه تیر میکشه زیر دلم و نافم

باید منظم باشه یعنی مثلاهر بیست دقیقه یه بار درد بگیری ول کنه این میشه درد زایمان

مرسی گلم بابت اطلاعات خوبت

ایشالا به سلامتی زایمان کنی

دمنوش هل نبات خوبه؟راسته که میگن پیاده روی زایمان طبیعی راحت تر میکنه؟

بله پیاده روی خوبه 

دمنوش هل و نبات عالیه فقط باید درد زایمان باشه نه ماه درد 

علائم زایمان که داشتی دمنوش رو درست کن و بخور قبلشم یه دوش آب گرم بگیری