2777
2789
عنوان

خانما بیایین کمک مستاجرررم

184 بازدید | 18 پست

ی طبقه مادرشوهرم خالیه.گف بیایین بشینین شوهرم کرایه نده چون بازارا خوابیده به صاحبخونه گفتیم گف یکیو بیارین بعد بلندشین پولتون و میدم.تاالان یک نفرم نیومده خونه رو ببینه من گفتم ما بریم خونه مادرشوهرم بشینیم صاحبخونه بگیم هرموقع مشتری اورد پول ما رو بده قبول میکنه؟؟؟ ۶ ماه هنو مونده تا سالمون.

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه برید باید کرایه هم بدید دیگه فعلا بموتید تا یه نفر پیدا بشه بعد برید تو این ندت هم،خونه مادر ...

ن دیگه کرایه ک نمیدیم داریم از بی کرایه ای بلند میشیم 

آهااااا خوب پس بلند بشید ،، تا یه نفر پیدا بشه ،صاحبخونه پولو پس بده

ن میگم الان ک نشستیم داریم کرایه میدیم خب وقتی خونه رو خالی کردیم کرایه ندیم دیگه چون شوهرم تو این کرونا بیکار شده نداره کرایه بده

اخه چ دردسری

دیدم که میگم .... بعدا ممکنه بیافتید دنبال پولتون ... من باشم اول پولم رو میگیرم بعد خونه رو تخلیه میکنم .. ۵ ماه هم زمانی نیست که نشه تحمل کرد 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ن میگم الان ک نشستیم داریم کرایه میدیم خب وقتی خونه رو خالی کردیم کرایه ندیم دیگه چون شوهرم تو این ک ...

صابحخونه قبول کرد اینجوری ؟ عمرا 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ن میگم الان ک نشستیم داریم کرایه میدیم خب وقتی خونه رو خالی کردیم کرایه ندیم دیگه چون شوهرم تو این ک ...

اره دیگه ولی از صاحبخونه مطمےن بشید دوباره برا پس دادن پول درد سر نشه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

تا پولت را نداده بلند نشو.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
احتمالا سخت پولتون رو بده اگه بلند شین به نظرم اول پولتو بگیر بعد

خب وقتی نده چی الانم ک هواسردیه فک نکنم کسی اسباب کشی کنه