2777
2789
عنوان

زبانم 😑😐نمیدونم چیکار کنم زخمه

142 بازدید | 19 پست

یه طرف زبونم سفید کرده و دون ریز زده و خارش میده و ببخشید اینو میگم 

خیلی درد داره و خون می یاد 

به نظرتون چیه بیماری خاصیه آخه خیلی وقته این جوری میشم 

زبانت جغرافیایی نیست؟میخوای یه سرچ کن

مال من جغرافیاییه به بعضی غذاها حساسیت نشون میده سفید و قرمز و دردناک میشه

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر عافت زده حتما

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

احتمالا آفت زده

از استرس و ناراحتی زیاد، گریه ، مسواک نکردن یا .... می تونه ایجاد بشه.

اگه زیاد اتفاق میفته یه دکتر برو.

الانم برای بهبودش میتونی شربت دیفن هیدرامین بگیری و قرقره کنی و بعد دور بریزی. جویدن سفیدی پوست هندونه هم خوبه

زبانت جغرافیایی نیست؟میخوای یه سرچ کن مال من جغرافیاییه به بعضی غذاها حساسیت نشون میده سفید و قرمز ...

نمیدونم 

سفید ودردناک میشه دون دون میشه و خون می یاد 

اوففف دیشب از دردو خون نتونستم بخوابم 

نمیدونم  سفید ودردناک میشه دون دون میشه و خون می یاد  اوففف دیشب از دردو خون نتونستم بخو ...

یه دکتر برو حتما 

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند