2777
2789

دیشب آبگوشت داشتیم کوفته کردیم گوشتاشو از کوفته ها موند ظهر میخوریم

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام😢 ترخینه دوس دارم هر چی باهاش درست بشه دوس داذم ولی ندارم الان😩

من بدممممم میاد

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
هوا هوای آشه امروز که خونه ام تو فکر آش هستم

من دیروز اش درست کرده بودم امروز موندم چی درست کنم زیادم اهل برنج نیسیم مغزم ارور داده دیگه از بس فکر کردم 😂😁😁

خخخ فدای سرت بابا سفارش بده  من الان یه قرون تو حسابم نیست بخاطر خرجام گفتم گور بابای دنیا😂 ...

نه وسوسم نکن لهنتی خیلی گرونه 😭

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

خدایی ده صبههه بگیرید بخوابید ناهار چیهه    

وااا لابد نهارو 5بعدظهر میخورید

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
من تا حالا با ترخینه چیزی نپختم میشه بگی مزه ش چه جوریه؟

مزه اش مث آش میمونه دیگه زیاد خاص نیس😂

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
دیشب آبگوشت داشتیم کوفته کردیم گوشتاشو از کوفته ها موند ظهر میخوریم

کوفته یا کوبیده؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز