2777
2789
عنوان

🧡دنیای شعر_خواهرانه (پاییز رنگی ٣)

| مشاهده متن کامل بحث + 18821 بازدید | 3340 پست
اصغررر😱😱😱😱

چیه مگه🤔🤔🤔🤔🤔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خخخخ  مقداری خندیدم.. داداشای ما چه قدر بدخواه دارن😔

باید بریم براشون اسفند دود کنیم

حسودای_پلاستیکی#  

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانمه نمیکنه

از کی تا حالا مامان من مامان تو شد؟ 

@nazbanoo8300

من حسودم🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
واقعاااا😨😨😨😨 کار نفسه کار نفسه  اونسریم با یکی از بچه ها اینکارو کرد😀😂 @nafasam1370 & ...

چی شده ؟؟؟

چی کار منه ؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واقعا نداره. اکثرا همه میدونن دیکه  یعنی گفته من 💎 ام؟؟؟😲😲😲😲 مستر 💎 ماشالا چقدر فیک ...

انقد احمق به نظر میام خودمو جای کسی جا بزنم ؟؟؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واقعاااا😨😨😨😨 کار نفسه کار نفسه  اونسریم با یکی از بچه ها اینکارو کرد😀😂 @nafasam1370 & ...

اون سری با کدوم یکی از بچه ها اینکارو کردم 

ممنون میشم بهم بگی 

چون خودم یادم نمیاد همچین غلطی کرده باشم و خودمو جای کسی جا زده باشم 

بازگشت بزن پستارو متوجه میشی😂

خوندم چیزی که به من ربطی داشته باشه ندیدم سایه جان 

اون سری با کدوم یکی از بچه ها اینکارو کردم  ممنون میشم بهم بگی  چون خودم یادم نمیاد همچی ...

ای بابا ب شوخی رفتی چالش حدیث یا نفیسه یادت نیس؟؟؟

چرا ناراحت میشی نفس😑

🌹🙏دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنین🙏🌹
ای بابا ب شوخی رفتی چالش حدیث یا نفیسه یادت نیس؟؟؟ چرا ناراحت میشی نفس😑

من تو چالششون یه شوخی کردم و گفتم بهشون خودمم

خودمو جای کسی نزدم برم بگم فلانیم 

وااای نفس چرا اینجوری شدی تو😑😑😑

یکم جدی باشم فکر میکنم خیلی برای هم خودم هم اطرافیانم بهتر باشه 

سایه جان هر شوخی جایی داره 

من تو چالششون یه شوخی کردم و گفتم بهشون خودمم خودمو جای کسی نزدم برم بگم فلانیم 

وای سلام نفس..

ناراحت نشو قربونت برم.. برات بده..گ

سایه شوخی کرد با نیکی

تعطیل🚫