2777
2789
عنوان

خونم شده جای .....

1783 بازدید | 5 پست

هیچ کس نه دعوت میکنه ، نه محل میده برم خونش،هر کی دلش میگیره پا میشه میاد خونم میمونه ، تجدید انرژی میکنه میره ! بابام اینا چند بار از خونشون بیرونم کردن ، حالا بخدا خیلی کم میرفتما ، ماهی یکی دوبار،اخرین بار بابام دخترمو فحش داد تو خونشون ، دیگه از اونموقع کلا پامو قطع کردم ، الان چهار پنج ماهه نمیرم و دیگه نخواهم رفت! از اونموقع حتی یه بار نگفتن بیا ، تنهایی بی کسی، خونه ی پدرته ! بخدا ! ولی خودشون هر موقع دلشون گرفت پامیشن میان ! شبم میمونن!!! خیلی راحت! الان بابام و برادرم کرونا گرفتن ، دیروز مامانم زنگ زده میگه ، بابات انقد دلش گرفته بود، میگفت بیایم خونه ی شما!!!!!! منم لال و تو سری خورم آخه! میگم اشکال نداره ،بیاین با فاصله میشینیم !!! خیلی جالبه ! مردم ادمو چی فرض میکنن! مثلا خاله یا داییم یا عمه ، هشت ساله ازدواج کردم ، شوهرم هنوز خونشونو ندیده ، بعد هر موقع دلشون خواست ، بچه هاشونو به بهانه ی بازی با دخترم چند روز چند روز میفرستن خونم!!!

خوبه شوهرم سه ماه به سه ماه نیست، وگرنه ابروم میرفت! هرچند کم هم ابروریزی نشده پیششون

چقدر عصبانی شدم ازت.به خودت بیا 

چرا میزاری بقیه ازت سوءاستفاده کنن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷