شکیباییی مدیر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 عنوان دوس پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 25 پست حس میکنم ازم سرد شده چیکار کنم خیلی دوسش دارم 1399/09/01 | 07:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
whitelilith عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3524 میگم میگه تو خیلی گیر میده راست هم میگه ولی خودم عوض کردم ی هفته اس ولی بازم بعضی وفتا داد میزنه سرم خب این تقصیر خودته دیگه ک سرد شدهبشین حرف بزن بگو ک من دارم تغییر میکنم تو ام همراهی کن و اینا
شکیباییی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 خب این تقصیر خودته دیگه ک سرد شده بشین حرف بزن بگو ک من دارم تغییر میکنم تو ام همراهی کن و اینا بهش دارم میگم ببخشید عوض میشم اونم خیلی مهربون تا میگم چرا انی بدش میاد
لیلی۲۱۷ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 7863 حتی بهم خیانت کرد من موندم دو ساله با همه چی حتی بی گوشی بودنش ی مدت کنار اومدم عزیزم ولش کن برو با کسی که عاشقت باشه لدت ببری از لحظه لحظه با هم بودنتون.خیلی شیرینه حسش حیفه تجربه اش نکنی از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
whitelilith عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3524 بهش دارم میگم ببخشید عوض میشم اونم خیلی مهربون تا میگم چرا انی بدش میاد خب حق داره بنظرم ک بدش بیاد زندانیت ک نیستحتا خانوم هام از اینکه کنترل بشن بدشون میاد چ برسه ب مردامردا نیاز ب ازادی بیشتری دارن دوس ندارن کنترلشون کنی
شکیباییی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 عزیزم ولش کن برو با کسی که عاشقت باشه لدت ببری از لحظه لحظه با هم بودنتون.خیلی شیرینه حسش حیفه تجربه ... نمیتونم انگار جونم بهش وصل
شکیباییی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 خب حق داره بنظرم ک بدش بیاد زندانیت ک نیست حتا خانوم هام از اینکه کنترل بشن بدشون میاد چ برسه ب مرد ... یعنی نمیشه جبران کنم بازم دوسم داشته باشه
شکیباییی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 عزیزم ولش کن برو با کسی که عاشقت باشه لدت ببری از لحظه لحظه با هم بودنتون.خیلی شیرینه حسش حیفه تجربه ... خب ما از هم دوریم فقط تابستون پیششم
whitelilith عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3524 یعنی نمیشه جبران کنم بازم دوسم داشته باشه میشهسعی کن دورا دور حواست باشه و مستقیم بهش نگی دارم کنترلت میکنم و حواسم هستمهربون باش باهاش اگ اونم دوست داشته باشه جذبت میشه این چیزام جبران میشه
شکیباییی مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 16 میشه سعی کن دورا دور حواست باشه و مستقیم بهش نگی دارم کنترلت میکنم و حواسم هست مهربون باش باهاش اگ ... میشه توی پیوی نی نی سایت باهام حرف بزنی کامل برات بگم
whitelilith عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 3524 میشه توی پیوی نی نی سایت باهام حرف بزنی کامل برات بگم درخاست بده