2777
2789
عنوان

پول... پول... پول

670 بازدید | 31 پست

چقد پول خوبه 

چقد دلم میخاست کلی پول داشتم 

خیلی دلم گرفته...

روزی نیست ک تو اینستا کلی چیز میز نگا نکنم بگم کاش پول داشتم خرید میکردم 

دلم میخاد بازی فکری و این چیزا میخریدم برا بچم.... ولی هشتمون گرو نه مونه... 

دلم میخاست کتاب قصه میخریدم براش دوس داره قصه بخونم براش ولی خرجای خیلی واجب تری داریم 

هیچی.... دلم گرفته خیلی........ 😔😔😔😔

برام دعا کنید یه جوری خدا کلی پول برامون بفرسته... 

من صفرم... نمیتونم هیچ کاری شروع کنم... سرمایه نداریم.... نه طلا نه هیچی.... چندتا تیکه طلا یادگاری مونده برام فقط.... 

برام دعا کنید...... 

عزیزم بخدا هممون این درگیریا رو داریم حتی یه عده خیلی وضعیت بدتری دارن ...میدونم سخته واسم منم سخته اما سخت نمیگیرم چاره چیه؟؟؟؟ یه کتاب قصه خریدن واسه بچت نه پولدارت میکنه نه بی پول ...خدابزرگه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به هرچی که دلت میخواد برسی ❤

ولی تا میتونی خاطره خوب برای بچت بساز، وقتی بزرگ شد یادش نمیاد چه لباس و اسباب بازی رو نداشته اما یادش میمونه چه مادر باحوصله و مهربونی بودی 

عزیزم بخدا هممون این درگیریا رو داریم حتی یه عده خیلی وضعیت بدتری دارن ...میدونم سخته واسم منم سخته ...

اصن از خونه نمیزنم بیرون، تو شهر نیستم تا شهرم ک برم یه ده بیست دیقه راهه....دلم یه بیرون رفتن میخاد حتی.... نمیدونم.... دلم گرفته خیلی😔😔😔😔😔

امیدوارم به هرچی که دلت میخواد برسی ❤ ولی تا میتونی خاطره خوب برای بچت بساز، وقتی بزرگ شد یادش نمیا ...

بخدا از بس ذهنم درگیره بعضی روزا از کوره در میرم بچه ی یک سالمو میزنم تو گوشش😭😭😭

حالم از خودم بهم میخوره 😭

اصن از خونه نمیزنم بیرون، تو شهر نیستم تا شهرم ک برم یه ده بیست دیقه راهه....دلم یه بیرون رفتن میخاد ...

بخدا منم نزدیک ٨ ماهه سه بار رفتم درحد یه ربع بیرون ک واکسن بچمو بزنم از بعد زایمانم نه خانواده خودم و دیدم نه خانواده همسرم ..بخاطر کرونا کسی و هم خونم راه نمیدم چاره چیه ...فیلم ببین موزیک بزار برقص اشپزی کن و...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

عزيزم منم خيلي پيگير اينم كار تو خونه برا خودم داشته باشم 

يه خانمي بهم بيشنهاد داده براش جنساي برند بفروشم مثلا ميگه ٢٠٠هزار من ٢٧٠تىمان بفروشم و برا خانومه ٢٠٠هزار واريز كنم وقتي واريز كردم جنسو ارسال ميكنه برا مشتري 

هنوز خودم شروع نكردم اما اگه خوب بود به شما هم ميگم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
بخدا منم نزدیک ٨ ماهه سه بار رفتم درحد یه ربع بیرون ک واکسن بچمو بزنم از بعد زایمانم نه خانواده خودم ...

3 سالی هست مانتو نخریدم 

2 ساله کفش نخریدم

3 ساله و خورده ایی هست شلوار بیرون نخریدم 

چادریم، از دوران دانشجویی تا الان که 26 سالمه چادر نخریدم...... 

برا بچم فقط دو بار لباس خریدم یه بار برا تولدش بود یه بارم از پولای هدیه ی تولدش براش لباس خریدم 

فقط دو بار براش اسباب بازی خریدیم اونم خیلی کوچیک