من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اون خیلی میخاد دوست بشه ولی توناز میکنی ولی دلت پیشش هست غرور داری وخجالت میکسی شلو ...
ماجرا از این قراره که این آقا دقیقا 2 ماه و دو روز پیش اومد دایرکت من با ایشون طایفه هستیم و از همدیگه شناخت داریم کلی صحبت کردیم آخرشم گفت مگه شما رل مداری گفتم نمیدونم و خندیدیم و دیگه درست یادم نیست به بهانه انفالو اومد دایرکت و من لایوش و اینا میرفتم بعد گفت میبخشی بلاک میکنم و بلاک کرد خلاصه منم بلاک کردم و اون پیجم پاک کردم ی پیج دیگه زدم با اسم خودم و درخواست فالو دادم و قبول کرد و باز لایوش اینا رفتم و محل میداد اینم بگم ک خودش فالو نمیکنه کلا 3 4 تا دختر فالو کرده بعد تا 3 4 شب پیش تو لایوش همش میگفت ول این و فلان و بسان و بد دهنی میکرد و منم ☹️☹️اینو گذاشتم و اومدم بیرون الان 4 روزه تو لایوش نمیرم ب هیچ عنوان و دایرکت هم اصلا نرفتم من ولی خیلی عاشقشم و دوسش دارم حست الان چی میگه؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...