2777
2789
عنوان

ارسنیک برنج ایرانی!

3725 بازدید | 26 پست

دوستان جدیدا خ از ارسنیک برنج شنیدم ک خیلی مضره و تنها راه از بین بردنش هم خیس کردن از شب قبله 

ولی خب سخته دیگ این همه ادم این همه ساله همین طوری میخورن وهیچی نشده

زورم میاد از شب خیس کنم بعدم خمیر میشه 🙃

شماها چطوری برنج میزارین؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که تا حالا این موضوع رو نشنیدم ولی همیشه از قدیم مامانم سه چهارساعت خیس میذاره که خوب قد بکشه من ...

۳چهارساعتم خوبه میشه باهاش کنار اومد

منم یه ماه پیش مطلبشو خوندم و الان یه ماهه از شب قبل خیس میکنم و اصلا هم خمیر نمیشه تازه من همیشه کته درست میکنم از برنج ابکش بهتر و دون تر میشه خدا رو شکر

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
اگه ایرانیش آرسنیک داره پس پاکستانی و هندیش چیه دیگه    

باورت میشه ک میگن هس؟از خاک جذب میشه یه سرچ کن ببین من از وقتی شنیدم دیگ دلم نمیخاد برنج بخورم 

منم یه ماه پیش مطلبشو خوندم و الان یه ماهه از شب قبل خیس میکنم و اصلا هم خمیر نمیشه تازه من همیشه کت ...

اخه میدونی خیلیا این کارو نمیکنن اگ رفتیم مهمونی چی؟یا رستوران؟هعععی

اخه میدونی خیلیا این کارو نمیکنن اگ رفتیم مهمونی چی؟یا رستوران؟هعععی

🤔🤔🤔🤔🤔فکرت تو حلقم منم فکری شدم🤭🤭🤭🤭🤭

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)