2777
2789

من

چرا افتضاح بود

شب اول خون بالا اوردم دو سه بار بچه هام کبود شدن از گریه😑

کوچیکه شیرخوردنی میکوبید رو دماغم😐

توپ میزدن تو صورتم

اصلا یه وضعی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پس کی باید عمل کنم درد داشتی بعدش 

نه عزیزم

بذار بچت بزرگ شه یکم عقل و شعورش برسه به بیمار و مراقبت از مریض

اونوقت عمل کن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
واقعا الان یک سالشه کی عمل کنم

اگر مشکل درمانی نداری صبر کن. لالقل بذار یکم بزرگ تر بشه که درک کنه خودت نیاز به استراحت داری. ببین عملش شاید درد نداشته باشه ولی خیلیییی دردسر داره. 

اگه دقت کرده باشی بچه کوچولو ها یهو شپلق ممکنه بکوبن تو صورت ادم که متاسفانه واسه یکی از دوستام اتفاق افتاد بچش با لیوان کوبوند تو صورتش بینیش داغون شد دوباره رفت اتاق عمل 😢

سخت نبود نفس کشیدن با دهن الان ۱ سالشه   ۲ سالش بشه خوبه؟

خب سخت که هست عزیزم نمیشه که سخت نباشه

هروقت حس کردی فهمش میرسه عمل کن

ببین دختر من 5 سالشه مثل یه خانوم عاقل و بالغ و مودبه

پسربزرگم 8 سالشه هنوز شعور اجتماعی نداره تو خیلی موارد 

باید ببینی بچت کی به فهم کافی میرسه

مشکل دارم پلیپه  ولی تحمل میکنم تا سال دیگم

یکسال خیلی فرقی نمیکنه. اگر فقط پلیپ میخوای عمل کنی زیاد مشکلی نداره. الانم میتونی. ولی اگر واسه زیبایی میخوای بری صبر کن تا حداقل 6 سالش بشه