2777
2789
عنوان

دختر یکسالم تو تب داره میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 92 پست

حنا با سرکه خمیر کن ببند کف پلش بیست دقیقه فقط 

عرق کاسنی 

پاشویه با آب ولرم حتما و نمک 

پارچه مرطوب نخی روی کبدش بزار 

شیاف بهتر جواب میده شیاف استا بزار بعد اینکه چهار ساعت گذشت از قبلی 

بدنشو روغن مالی کن پهلو کتف کمر و شکم 

خودت دعای نور بخون و استغفار کن 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول اروم باش و هول نشو ک اشتباهی نکنی دوما اگه حس مادرانت میگه تبش خیییلی بالاس به اورژانس زنگ بزن وگرنه فعلا از تجربه دوستان استفاده کن پاشویه با سرکه هم خیلی خوبه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

شیاف بزار 

پیاز و باید حلقه کنی بزاری کف پاش جورابم پاش کنی تا صبح بمونه 

من تب شدید داشتم چون نمیتونستم بخاطر بارداری دارو بخورم اینکارو کردم سریع قطع شد

🧚‍♀️

به علاوه کارهایی که دوستان گفتن ،این دعا رو هم واسش بخون ،من تجربه شو دارم خیلی عالیه ،دعای حضرت فاطمه (س)

بِسْمِ اللَّهِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللَّهِ نُورٌ عَلى‏ نُورٍ،

بِسْمِ اللَّهِ‏ الَّذى‏ هُوَ مُدَبِّرُ الْاُمُورِ، بِسْمِ اللَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ ‏ْالنُّورِ،

اَلْحَمْدُ للَّهِ الَّذى‏ خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، 

وَ اَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ، فى‏ كِتابٍ‏ مَسْطُورٍ، فى‏ رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلى‏ نَبِىٍّ مَحْبُورٍ،

اَلْحَمْدُ للَّهِ‏ِ الَّذى‏ هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَعَلَى السَّرَّآءِ وَالضَّرَّآءِ مَشْكُورٌ،

وَصَلَّی اللَّهُ عَلى‏ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرينَ.

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

بدبختی اینه تو‌ این کرونای لعنتی آدم میترسه بره بیمارستان

پاشویه اش کن با اب ولرم و نمک

شیاف براش بزن

منم دخترم تب کرد دکترش میگفت تا سه روز با قطره و شیاف کنترلش کن اگه خوب نشد بیارش مطب

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست