2777
2789
عنوان

بچه ها گشنمه😣

107 بازدید | 17 پست

شامم زیاد خوردم ولی بعدش رفتم دوش گرفتم الان دلم گشنه شه حسش نیس برم چیزی بخورم😭شیطونه میگه همسرمو بیدار کنم ی املت بزنیم خداییش املتاش معرکه س

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚

خدایی این تاپیک زدن داشت؟😕😁

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم.گشنمه به دور ازت فکر کردم.تو.هم مشکل مالی داری دیگه دق میکردم دست مینداختم حلقم هیچی شکمم نمونه پاشو بیسکوییتی چیزی بخور

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

تا شوهرت بیدارشه املت درست کنه بخورید 1 ساعت میشه

خوابش میپره شنبه کسل باشه تااخر دیگه هیییچی دیگه، 

برو ی لیوان شیر یا ی میوه بخور

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
منم.گشنمه به دور ازت فکر کردم.تو.هم مشکل مالی داری دیگه دق میکردم دست مینداختم حلقم هیچی شکمم نمونه ...

نه خداروشکر همه چی هست ولی تنبلی میاد پاشم

تا شوهرت بیدارشه املت درست کنه بخورید 1 ساعت میشه خوابش میپره شنبه کسل باشه تااخر دیگه هیییچی دیگه، ...

دلم نیومد بیدارش کنم جاتون خالی دارم ارده با شیره انگور میزنم بدن😘

تا شوهرت بیدارشه املت درست کنه بخورید 1 ساعت میشه خوابش میپره شنبه کسل باشه تااخر دیگه هیییچی دیگه، ...

خداییش همسرم اونجوری نیس ک الان بیدار ش کنم غر بزنه اتفاقا همیشه بهم میگه دوس دارم زیاد غذا بخوری بنیه نداری مث گنجیشک نوک میزنی ب عدا

منم.گشنمه به دور ازت فکر کردم.تو.هم مشکل مالی داری دیگه دق میکردم دست مینداختم حلقم هیچی شکمم نمونه ...

بفرما عزیزم خداییش اصلا تنهایی بهم نمیچسبه

دلم نیومد بیدارش کنم جاتون خالی دارم ارده با شیره انگور میزنم بدن😘

نوش جونت

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن...