2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
من ميگم ي سونوگرافي معتبر برو مثل الوند، آخه منم تو هشت هفته بچه مرده بود منم خونريزي نداشتم ولي يدف ...

بهترین جا رفتم منم مثل شما فکر کردم گشتم بهترین جا رو پیدا کردم ولی مثل یه تیکه گوشت بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه به اندازه قرص میگن کورتاژ بیهوش میکنن و بعدشم یه کم خونریزی داری ولی قرص پدر در میاره دلت میخواد ...

صبر کن و هفته دیگه دوباره جای معتبر سونو بده احتمال داره قلبش بزنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
گفتم دکتر ممکنه با صبر کردن درست بشه نیشخند زد گفت مگر حضرت عیسی بیاد روح بدمه بهش خیلی بیشعورن به ج ...

قبلش رفته بودی برای قلب یا اولین سونو که رفتی گفت ضربان نداره؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
میگن بیهوش میکنن  من تو تاپیک زیاد خوندم همه راضی بودن البته بیمارستان خوب و خصوصی میرم

ایشالا سالمه بچت ولی کورتاژ درد ندارن بیهوشی و بعدش خونریزی مثل پری

تایید سه تا پزشک نیازه اونم پزشکی قانونی

من دوتا سونو رفتم وقتی مرگ داخل رحمی اعلام کرد با همون سونو رفتم بستری شدم و کورتاژ شدم

هفته شش رفتم گفت خیلی کوچیکه صدای قلبش‌ نمیاد نگو کلأ نمیزده.

احتمال داره قلبش دیرتر تشکیل بشه هنوز وقت هست