سلام بچه ها من دو روز پشت هم دو تا سونوگرافی مختلف رفتم گفتن جنین تو هفته هشتم دیگه قلبش نمیزنه و باید سقط کنی الان هفته نهمم لک بینی ندارم ویار شدید دارم یعنی ممکنه اشتباه گفته باشن و اینکه واسه کورتاژ باید کی مجوز بده من یکبار با قرص انجام دادم مردم از درد یه پسر سه ساله دارم نمیخوام درد بکشم و بیفتم میخوام زود خوب بشم.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
گلاب به روی ماهت همین الان کلی بالا اوردم و بیقرارم تو دلم یه جوریه نمیتونم از جام بلند بشم همش بی ج ...
من ميگم ي سونوگرافي معتبر برو مثل الوند، آخه منم تو هشت هفته بچه مرده بود منم خونريزي نداشتم ولي يدفعه ويارم قطع شد، بچه ي اولم بود تجربه نداشتم گفتم آخ جون من فقط ٢-٣ هفته ويار داشتم نگو كه بچه مرده