2777
2789
عنوان

بینی کج

228 بازدید | 14 پست

بچه ها من بینیم کج عم نیستا

ببینید مثلا بینیم وسط نیست شکل بینیم دقیق و صافه ولی وسط نیس انگار اگ صورت رو نصف کنیم کل بینیم یکم سمت راست تره

به نظرتون مشکلش چیه؟

با عمل درست میشه؟

توروخدا میدونید راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عمل درست میشه ولی ببین چه حوصله ای داری انقدر دقت کردی بیخیال عزیزم اگه انحراف شدید نداری زیر تیغ نرو

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
نه واقعا هست ولی اسمشم نمیشه گذاشت چون مشکل تنفس ندارم فقط میخوام بدونم با عمل درست میشه یا نه

بله عزيزم 

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی

منم اینجوری بودم البته به خاطر این بود که تو دبستان توپ بستکتبال خورد تو دماغم ولی امسال پیش دکتر لیلا ملکی عمل کردم خداروشکر الان خیلی راضی ام نگران نباش با جراحی برطرف میشه

من ولی بینیم کجه اول مطمئن نبودم که همه بتونن وب عمل کنن 

نمونه کارهای دکتر لطفی یگانه رو که دیدم مطمئن شدم واقعا دکتر حرفه اییه

رفتم پیششون انقد دکتر خوبیه که نگو خیلیم مریض داشت 

من عمل کردم خیلی از نتیجه عملم راضی ام 

بینی چون خیلی تو زیبایی تاثیر داره خیلی مهمه که حتما پیش یه دکتر خوب جراحی بشه من خودم پارسال کلی پرس و جو و تحقیق کردم برای جراحی بینی اخر رفتم پیش دکتر نصیبه رستمی واقعا از کارش راضی بودم

مشاوره برو پیش چند تا جراح بینی ببین چی بهت میگن. رویا لطفی یگانه رو بهت پیشنهاد میدم. یکی از دوستام پیشش جراحی بینی کج اش رو انجام داده. البته کمی کج بود الان خیلی خوب شده. خیلی خوش برخورده لطفی یگانه