بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با عمل درست میشه ولی ببین چه حوصله ای داری انقدر دقت کردی بیخیال عزیزم اگه انحراف شدید نداری زیر تیغ نرو
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
منم اینجوری بودم البته به خاطر این بود که تو دبستان توپ بستکتبال خورد تو دماغم ولی امسال پیش دکتر لیلا ملکی عمل کردم خداروشکر الان خیلی راضی ام نگران نباش با جراحی برطرف میشه
بینی چون خیلی تو زیبایی تاثیر داره خیلی مهمه که حتما پیش یه دکتر خوب جراحی بشه من خودم پارسال کلی پرس و جو و تحقیق کردم برای جراحی بینی اخر رفتم پیش دکتر نصیبه رستمی واقعا از کارش راضی بودم
مشاوره برو پیش چند تا جراح بینی ببین چی بهت میگن. رویا لطفی یگانه رو بهت پیشنهاد میدم. یکی از دوستام پیشش جراحی بینی کج اش رو انجام داده. البته کمی کج بود الان خیلی خوب شده. خیلی خوش برخورده لطفی یگانه