2777
2789
عنوان

بالش بارداری

162 بازدید | 18 پست

سلام کسی از بالش بارداری استفاده کرده؟ واقعا به خواب راحت تر و بهتر کمک میکنه؟ 

ممنون میشم اگه تجربه دارید بهم بگید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بله برای من خوب بود. چون اولش نمیتونستم ب پهلو بخوابم. وزنم اون نگه میداش. ولی بعد ک عادت کردم، حل شد و دیگه نیازی نداشتم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ماه شش میخاستم بخرم هنوز نخریدم 😅

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
بله برای من خوب بود. چون اولش نمیتونستم ب پهلو بخوابم. وزنم اون نگه میداش. ولی بعد ک عادت کردم، حل ش ...

یعنی فکر میکنی برای کسی که راحت نییت توی خواب واجبه یا نیست؟ من شبا یهو میپرم میبینم طاق باز خوابیدم خیلی اذیتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامانم برا زن داداشم گرفت همش تشکر میکرد  میگفت خیلی کمکش کرده چون کنگر درد داشت

چه مامان خوبی یکی هم برای من بگیره لطفا😭😅

خوبه؟

نمیدونم

خودت امتحان کن به بالش بزار لای پا موقع خواب ببین چقد رلحتی تازه بالش های بارداری طبی ان

اونو وسط شب گم میکنم موقع چرخیدن😅😅😅😅

یعنی فکر میکنی برای کسی که راحت نییت توی خواب واجبه یا نیست؟ من شبا یهو میپرم میبینم طاق باز خوابیدم ...

بله پس تو بخری واست خوبه. نه اینکه واجب باشه. خوب میتونی یه بالش بذاری زیر سر و یکی بین پا و یکی پشت کمر

فایده بالش بارداری اینه ک یکی بالشه بهم‌ پیوسته ک جای این سه بالش میگیره. 

بله پس تو بخری واست خوبه. نه اینکه واجب باشه. خوب میتونی یه بالش بذاری زیر سر و یکی بین پا و یکی پشت ...

بعد وسط خواب هرسه تا بالشو گم میکنم اصلا یه وضعیه😅 نمیدونم ایا ارزش داره ادم بخره یا نه

بعد وسط خواب هرسه تا بالشو گم میکنم اصلا یه وضعیه😅 نمیدونم ایا ارزش داره ادم بخره یا نه

اره بابا قیمتی نداره. من دی روحه خریدم. فرم c 

حتما نیس ک گرون بخری