2777
2789

منم خیلی کردی دوست دارم 

اسمای کردی هم خوشم میاد 

کلا قبلنا توتصوراتم همسرم کردبودن😅😅😂

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه لکی و کردی ایلام خیلی شبیه‌تره تا لهجه ایلامیها و لهجه کردهای آذربایجان. ولی در کل قبول دارم اگه ...

آره لکی برای من ایلامی راحت بود ولی اگه هم اتاقی کردستانی داشتم حتما تلاش میکردم ازش یاد بگیرم، الان نمیدونم چطور یاد بگیرم

مامانم کورده   ولی زبانشو زیاد بلد نیستم چون فامیلامون از اول قطع رابطه باهامون کردن مامانم زود طلاق گرفت رابطه خوبی باهامون ندارن فامیلامون ک کوردن بخاطر این زده شدم از زبون کوردی و دوس ندارم

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
@آیتوس   بیا عشقم😍😍

جون اومدم خب بحث سر چیه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
آموزش زبان کوردی

خب بیا یادت بدم 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
😥😥 دیگه همه شبیه هم نیستن همه جا تو هر قومی خوب و بد هست

ولی این فامیلای مامانم خیلی بد هستن سراغمونو از کوچیکی ک مامانم ولمون کرد رفت نگرفت ی نامادری داریم بهتر از مادرمون ترکه همش ب این میگیم مامان راز دلمونو ب نامادری میگیم ولی مامانم هیچ احوالی نمیگیره و قطع رابطه کرد 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
نمیدونم والا من که فارسم خودت بخون برا منم بتعریف😉

باش واسا ببینم