2777
2789
منم ایلامی ام، شوهرم فارسه، برادرشوهرم میگه بریم کردستان خرید کنیم بعد تو کوردی حرف بزن با فروشنده ه ...

من با دوست ایلامیم همیشه فارسی حرف می‌زدم، متوجه حرفهای هم نمیشدیم 😁   

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر هم کنیشک میشه و هم کچ 

آره، سنندجیها میگن کنیشک

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
عااا اینجور که فهمیدم چقدر فرق دارن کوردی شهراااا

بیشتر از چیزی که تصور میکنی 😁

من با دوست ایلامیم همیشه فارسی حرف می‌زدم، متوجه حرفهای هم نمیشدیم 😁  

من یه دوست لک داشتم اوایل ما هم نمیفهمیدیم زبون همو ولی فارسی حرف نزدیم باهم و دیگه کامل متوجه زبون هم شدیم

راحتتر و سختتر نمیدونم فقط وقتی متفاوت باشن گوش باید مدتی عادت کنه، مثلا ممکنه کلمه یکسان باشه ولی ب ...

درسته

مثل ترکی 

مثلا من ترک همدانم

ترک تبریز لهجه و جای فاعل مفعول اینا تو بعضی از جمله ها فرق میکنه

من یه دوست لک داشتم اوایل ما هم نمیفهمیدیم زبون همو ولی فارسی حرف نزدیم باهم و دیگه کامل متوجه زبون ...

آخه لکی و کردی ایلام خیلی شبیه‌تره تا لهجه ایلامیها و لهجه کردهای آذربایجان. ولی در کل قبول دارم اگه از اول هر کی با لهجه خودش حرف بزنه خیلی بهتره تا اینکه از یک زبان واسط استفاده بشه

😥😥کار برام سخت شد

برای همینه که میگم یک شهر رو مشخص کن و فقط رو کردی اونا تمرکز داشته باش وگرنه قاطی میکنی و آخرش هم چیز خاصی یاد نمیگیری