2777
2789
امروز شوهرم بهم گفت یکی میبینی استعدادچیزی رو نداره توهم استعداد رانندگی رو نداری واقعا نا امید شدم& ...

مردا کارشون نا امید کردنه 

اصن انقد این حرفارو زدن خانوما جامعه اعتماد به نفسشون از بین رفته 

اینهمه خانما استعداد دارن بعدچهارتا دنده رو نمیتونن عوض کنن 

امروز شوهرم بهم گفت یکی میبینی استعدادچیزی رو نداره توهم استعداد رانندگی رو نداری واقعا نا امید شدم& ...

همه یه روزی نا بلد بودن مثل من 

تمرین تمرین تمرین =موفقیت 

نامید نشو

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی .من همیشه میگفتم میتونم عاشق رانندگی بودم برعکس همه که از جای بزرگ شروع میکنن از جای تنگ یعنی ...

تنظیم صندلی خیلی مهمه 

من با اینکه ارتفاع صندلی رو میبرم بالا بالش هم میزارم 

و کفش لژ یا پاشنه دار استفاده میکنم چون سایز پام کوچیکه کفش تخت بپوشم پام درد میگیره خوب رو کلاژ قرار نمیگیده مجبورم پامو بلند کنم ماشین خاموش میکنه ...باید پاشنه تو حالت اهرم کنی 

همون سرعت عمل .وقتی که خوب میشم کلا قاتی میکنم برمیگردم سر جای اولم 

ماشین و بردار و تنهایی برو جای خلوت تمرین

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
ماشین و بردار و تنهایی برو جای خلوت تمرین

تنهایی نرو تا اونجا. باید یک همراه که خودش راننده س ماشینتو رانندگی کنه تا بیابان، اونجا پیاده بشه و شما بری پشت فرمان

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.