2777
2789
عنوان

نذری برای سلامتی مامانم

112 بازدید | 12 پست

سلام به همگی

امسال دو بار نزدیک بود مامانم دور از جونش فوت کنه و بخیر گذشت  جمعه عصرم رفتیم بیرون خرد زمین ..به نظرتون برای اینکه دیگه براش اتفاقی نیفته چیکار کنم و چی بخونم؟

آخی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز صدقه بده و ایه الکرسی بخون.و برای سلامتیش دعا کن

هر چند وقت یبارم قربانی یا نذر مواد غذایی برای فقرا در هر حدی که میتونی ان شاالله عجل معلق رو دور میکنه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
یه چیزی قربونی کنین اگه میتونین،یا به چندتا فقیر غذا بدین 

عقیقه کردیم غذا هم دادیم خودش اول هر ماه قمری نماز میخونه و صدقه هم میده..من بابامو خیلی وقته از دست دادم خواهرامم متاهلن و تو زندگی خودشونن اگه خدای نکرده برای مامانم اتفاقی بیفته تنها کسیکه آسیب میبینه منم