2777
2789
وای خیلی ممنونم یعنی اونروزو میبینم من؟ من باهمه شرایط ساختم دوس نداشتم کسی از دستم نارحت شه که زند ...

چرا نشه حتما میشه مطمئن باش خدا تو بهترین شرایط ممکن حاجتتو روا میکنه حتما مصلحت نبوده تا الان 

امیدت به خدا باشه بعد دکترا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا از خدا نمیترسه این حرفا رو م یزنه 😞😞😶😶

باورمیکنین وقتی باردار بود من میگفتم خدایا اون حرفارو بهم زد تروخدا بچش هیچی نشه بچش سالم باشه من راضی نیستم بچش چوب دل مادرشو بخوره

شوهرم میگف واقعا تحسینت میکنم بااین همه حرف باز دعاش میکنی

خدا هست🌱
چرا نشه حتما میشه مطمئن باش خدا تو بهترین شرایط ممکن حاجتتو روا میکنه حتما مصلحت نبوده تا الان  ...

وای خیلی ممنون ک انقد ارومم میکنید.از دستم کاری برنمیاد فقط ازخدا میخام هرارزویی دارین براورده شه

خدا هست🌱

بچه  ها ببخشید سرتو درد اوردم

ولی اینکه میگم دعاکنید خدا بهتون بچه صالح عطا کنه چون مادربزرکم زمین گیرشده و بابام سرپرستیشو قبول کرده.امروز حالش خیلی بد بود.وقتی اورژانس اومد همه همسایه ها جمع شدن ک ببینن حالش چجوریه.ولی عموهام نیومدن شاید لحظه اخرش بود حداقل اون لحظه مادرشونو ببینن

داداشم بهشون گفته بود گفتن زیاد نارحت نباشید پیر شده اگ مرد میایم میبریمش قبرستون

واقعا خیلی زمونه بد شده ازاین همه بی احساسیا من واقعا بغص میکنم پسر حتی ب مادرش برای لحظه اخرم نمیاد.

خدا هست🌱