2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم شما چنتا فولی داشتی اندازش چقد بود؟مشکلت چیه؟

من اون ماهی که ای یو ای کردم 18 و 16دو تا داشتم، ولی منفی شد. دکتر بهم دارو داد برای دو ماه بعد، فولیم شد 21 و 23 که کرونا شد نرفتم ای یو ای که طبیعی باردار شدم ولی بخاطر کم کاریم سقط کردم 

عزیزم منم همونجا انجام دادم، ولی چون بیمارستان رضوی تحت نظر دکتر ترک زاده بودم خودش انجام داد، ولی ا ...

انشاالله طبیعی باردار میشی و دیگه نیازی به دکتر و این چیزا نیس

دکتر ترک زاده رو تعریفشو شنیدم کدومشون دکتر شما بود؟خودش یا دخترش؟

اگه دکترت صلاح دونسته حتما ای وی اف جواب میده. فرقی نمیکنه فقط توی میکرو اسپرم رو خودشون به تخمک تزر ...

اونی ک باید ۱۵ میلیون باشه ۷میلیونه.اونی ک باید ۴۰میلیون باشع ۲۱میلیونه.من اکثرا شبا پریود میشم و باید خیلی زودحرکن کنم ک ب تهران برسم.ک روز دوم تهران باشم.بعد قرص ال دی چقد طول میکشه پریود شم؟

اخه شرایطمونم جوری نیس ک بیایم تهران بمونیم نه فامیلی ن اشنایی هیچی نداریم.شوهرمم اگ کارشو بخاد دوسه روز تعطیل کنه اخراج میشه.لطفا راهنماییم کنین چیکارکنم.و برای روز دوم معلوم نیس ک کی پریود میشم تا وقت بگیرم ازشون

خدا هست🌱
من اون ماهی که ای یو ای کردم 18 و 16دو تا داشتم، ولی منفی شد. دکتر بهم دارو داد برای دو ماه بعد، فول ...

من با دارو یه فولی ۱۸ دارم حالا هرچی خواست خدا باشه همون میشه

الهی عزیزم ناراحت شدم ولی بازم خوبه که تونستی طبیعی باردار بشی

میکرو بهتره

برام دعاکنید لطفا.باورکنین این عذاب بچه نداشتن ی طرف سرکوفت اطرافیان طرف دیگه.وگرن بخدا با ۱۸سال سن تازه وقت عروسک بازیمه نه این مرکز این دکتر اون دکتر

خدا هست🌱
انشاالله طبیعی باردار میشی و دیگه نیازی به دکتر و این چیزا نیس دکتر ترک زاده رو تعریفشو شنیدم کدومش ...

من تصمیم گرفتم وزنمو کم کنم و هر ماهی که فولی خوب داشتم بیام ای یو ای. الکی هزینه نکنم 

اونی ک باید ۱۵ میلیون باشه ۷میلیونه.اونی ک باید ۴۰میلیون باشع ۲۱میلیونه.من اکثرا شبا پریود میشم و با ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره ولی معمولا بعد قطع ال دی دو یا سه روز بعد پریود میاد. دکتر میگه روز اول دوم یا سوم میتونی بری

ببین کدوم روز میتونی خودتو برسونی

یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم بدن با بدن فرق داره ولی معمولا بعد قطع ال دی دو  یا سه روز بعد پریود میاد. دکتر میگه روز ...

باید قبلش حتما وقت بگیرم؟مثلا نمیشه همین ک پریود شدم حرکت کنم وقتی رسیدم روز دوم باشه؟

خدا هست🌱
من با دارو یه فولی ۱۸ دارم حالا هرچی خواست خدا باشه همون میشه الهی عزیزم ناراحت شدم ولی بازم خوبه ک ...

عزیزم منم با دارو فولی 18 بود، ولی الان بدون دارو دو تا فولی 20 داشتم این ماه ولی امروز پری شدم. 

فکر کنم بخاطر کم کردن وزن و پیاده رویم، و اینکه بعضی روزها خرما با سیاه دانه میخورم که عالیه برای فولی

من تصمیم گرفتم وزنمو کم کنم و هر ماهی که فولی خوب داشتم بیام ای یو ای. الکی هزینه نکنم 

اره خیلی تاثیر داره حتما اینکارو بکن 

حیف که تو این وضعیت نمیشه رفت باشگاه وگرنه ایروبیک خیلی خوبه واسه اونایی که میخوان باردار بشن و اضافه وزن دارن

اره منم شنیدم میگن شیرین ترک زاده دختر دکتر مهدی ترک زادس والا راست و دروغش نمیدونم

چه جالب ولی فکر کنم بچه هاش خارج اند. خودش هم سن بالاست ولی رفتار و آرامشش عالیه عالی