2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رفتین مراحلش چجوریه از اول بریم چیکارمیکنن

اره عزیزم 

اول برای تشکیل پرونده رفتیم ک شناسنامه هامونو با مدارک بردیم.منو ارجاع دادن کلینیک زنان همسرمم کلینیک مردان.ی سری ازمایشات اولیه گرفتن.ما میدونستیم ک همسرم واریکوسل داشتن.تو شهر خودمون هرماه دارو میدادن و هیچ تاثیری نداشت.رفتیم وارد مرکز شدیم گفتن اینجا نمونه اسپرم بدین ما فقط نتیجه خودمونو قبول داریم.و واقعا هم تفاوت داشت خیلی دقیق تر بود.برای منم انواع ازمایشا و عکس رنگی و ...ک مشخص شد مشکلی ندارم.همسرمو عمل کردن و بعد سه ماه رفتیم کمی بهبودی پیداکردن ولی گفتن ای وی اف کنین.منم بخاطر سن کمم زیاد پیگیر نشدم.الانم رفتیم ی سری ازمایشارو قبول کردن فقط ی نمونه پاپ اسمیر و ی ازمایش هورمونی رو مجدد انجام دادم الانم قرص ال دی میخورم تا دوهفته بعد برم برای امپولا و ...

خدا هست🌱
منم ای یو ای کردم منفی شد داغون شدم. خیلی بد بود

آره واقعا شکستم. چند روز افسرده بودم. البته الان هم داغونم ولی بخاطر شوهرم و زندگیم مجبورم دوباره سرپا شم... 

یه صلوات مهمونم کنید
وای خیلی نارحت شدم عزیزم.مشکلتکن چی بود اگ میشه مراحل و هزینه هارو بگید بدونیم

برو این تاپیکم. همه رو نوشتم

نزدیک یازده میلیون شد کلا با همه چی. https://www.ninisite.com/discussion/topic/5257266/سلام-امروز-میرم-برای-شروع-میکرو-میخوام-از-اول-تا-آخرش-رو-بنویسم-شاید-به-درد-کسی

یه صلوات مهمونم کنید
وای ممنون خیلی استرس دارم بابت مراحل

اصلا استرس نداشته باش. 

من خیلی استرسی ام ولی بخاطر بچه همه رو پشت سر گذاشتم. بدترین مرحله اش فقط انتظار بعد انتقاله. مواظب باش که اگه خدای نکرده منفی شد داغون نشی. خیلی بده. خودتو برای همه چیز آماده کن. اگه بیخیال باشی و مثبت فکر کنی صدر در صد مثبت میشه به امید خدا

یه صلوات مهمونم کنید
اصلا استرس نداشته باش.  من خیلی استرسی ام ولی بخاطر بچه همه رو پشت سر گذاشتم. بدترین مرحله اش ...

راستش من خیلی مثبت فک میکنم.ولی نگران وضعیت همسرمم اخه همه میگن اسپرم ضعیف واس ای وی اف خوب نیس

خدا هست🌱