2777
2789
عنوان

خالقی که....

165 بازدید | 16 پست

خداوند خالقی زیبا هنر مند و با استعداد.با ظرافت و.....

استعداد و ظرافتی را در گوناگونی همه موجودات میتوان دید.

خالقی که خلق کردن را خیلی قبل‌تر از انسان شروع کرد.

کشف هر ساله موجودات و گیاهان در تمام زمین و اقیانوس ها همه نشان دهنده این است که خداوند هنوز هم در حال خلق کردن است.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک سوال 

بفرما. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
می تونم بپرسم 

بپرس هر چی دوست داری. نترس 

در حد توانم جواب میدم

من چند سال پیش هفت سوره ای که داخل نهج البلاغع گفته شده برای دیدن خواب پیامبر برای حاجت خوندم 

تو اون خواب  خواب امام زمان وامام رضا رو دیدم که باروی خوش به من نگاه می کنن امام رضا ت  خواب بهم گفتن برو جلو تر 

وقتی رفتم 

من چند سال پیش هفت سوره ای که داخل نهج البلاغع گفته شده برای دیدن خواب پیامبر برای حاجت خوندم  ...

بعدش چی شد

انگار نامه ای از اسمان امد که ایه ای از قران نوشته بود که بعد تو خواب زمزمه این می تمد که تو حاجت روا شدی 

که از خواب بیدارشدم الان بعد۶ سال که می خوام اقدام کنم برای حاجتم همش استرس دارم می گن نکنه خدا حاجت منو نده کارم درست پیش نره 

اگر شما جای من بودید دلشوره داشتید 

شک می کردید اخه اون خداهست به نظرم تو خوابم وعده اجابت دادن الان بعد ۶ سال ممکنه که با حاجت رواشدن من مخالفت کنن یا کار شیطانه 

انگار نامه ای از اسمان امد که ایه ای از قران نوشته بود که بعد تو خواب زمزمه این می تمد که تو حاجت رو ...

بنظرم بستگی به این داره که حاجتت چیه. ?

گاهی شیاطین در مورد حاجت ها کارهای انجام میدن که انسان بیشتر ناامید بشه. 

من به نیت حاجتم دعا خوندم واین خواب دیدم 

باید یواش یواش شروع به حرکت کنی. فقط بشینی و منتظر باشی نمیشه.

در مورد حاجتت شروع به حرکت کن.‌به خدا ایمان داشته باش. کامل و تمام. اون وقت نشانه های سر راهت میبینی. که مسیری که داری میری درسته.