تلناز۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 1818 عنوان دیگه نمیکشم 87 بازدید | 8 پست خسته امنا امیدماعصابم شده صفرتو خونه هم همه ش دعوا داریماین چه زندگی بود داریم درکش میکنیم😓😓😭😭دیگه داره نزدیک یه سال میشه بسه دیگه😭😭درون گرامهمه ی مشکلات رو میریزم تو خودم یکهو دیونه میشم 1399/08/30 | 22:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92311 سونوی درد ناک دارم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پشیله عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1564 منم اعصابم خورده😪 محتسب همی گردد دور شهر که خون خلق حلال است و اب باده حرام
تلناز۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 1818 ارتباطت با خدا رو بیشتر کن باور کن از دور زدن این حرفا قشنگهمنم سعی میکنم این کارو کنم وگرنه تا الان دووم نیاورده بودمولی تا کی با واقعیت رو به رو نشیم خودمون رو گول بزنیم😓
خوشبختی۳ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2493 باور کن از دور زدن این حرفا قشنگه منم سعی میکنم این کارو کنم وگرنه تا الان دووم نیاورده بودم ولی ت ... خب چرا دعوا دارین
خوشبختی۳ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2493 چیزای الکی اگه کسی تو دعواهاتون دخالت نمیکنه اشکالی نداره بساز با همین شرایط
تلناز۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 1818 اگه کسی تو دعواهاتون دخالت نمیکنه اشکالی نداره بساز با همین شرایط مجردممنظورم با مامان بابامه