2777
2789
عنوان

۰۰۰۰۰

77 بازدید | 13 پست

سلام 

کسی هست که بتونه من رو برای طولانی نوشتن راهنمایی کنه 

تنها مشکلی که دارم این هست که احساس میکنم نمیتونم طولانی بنویسم واعتماد بنفسم بسیار کمه 

من حد اقل میخوام تا ۵۰۰ صفحه بنویسم 

اما به کمک نیاز دارم 

اگر کسی هست لطفت کمک کنه 

متشکرم 

من یکی رومیخوام به کوتاه نوشتن راهنماییم کنه😂😂قلمو که میگیرم دیگه تودوروز صفحه 100سر درمیارم.

واقعاااا ؟؟؟

میشه بگید چطوری طولانی مینویسید 

خواهشا کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااا ؟؟؟ میشه بگید چطوری طولانی مینویسید  خواهشا کمکم کنید

همینجورپشت سرهم کلمات قطارمیشن،اتفاقا ماجراها،بعدعزیزم برای یه طرح خوب اول کامل فکرکن دربارش همینطورکم کم بنویس وبروجلو ماجرارو شاخ وبرگ بده آدمای جدید واردداستان کن،الان مشکل تو چیه چطورنمیتونی؟مثلا چی باعث میشه نتونی ادامه بدی

همینجورپشت سرهم کلمات قطارمیشن،اتفاقا ماجراها،بعدعزیزم برای یه طرح خوب اول کامل فکرکن دربارش همینطور ...

من بعضی مواقع ذهنم خالی میشه شاید بین یک جمله نیم ساعت مکث میکنم  

واقعا نمیدونم دلیلش چیه یه جورایی نمیدونم چجوری به متن پروبال بدم 

مثلا یک متن ۲ صفحه ای رو تگر بهش پروبال بدن گیشه ۱۰ صفحه من این کار رو نمیدونم چجور بکنم 

من بعضی مواقع ذهنم خالی میشه شاید بین یک جمله نیم ساعت مکث میکنم   واقعا نمیدونم دلیلش چیه یه ...

ببینم عزیزم تویکم وسواس نوشتن داری،تووهله اول بدون توجه به هیچی فقط بنویس اصلا دنبال این نباش اینجاش خوبه اونجاش بده فقط بنویس وبروجلو هرچی که اومد به ذهنت حتی اگه بچه گانه بودحتی اگه خنده داربود تو فقط بنویس،این تکنیک وکارکن برای شروع.درکناراین یه دفتریادداشت بردار هرروز خاطرات روزانتو بنویس بازم بدون اینکه به این فکرکنی کنی به چه سبکی بنویسی چی بنویسی هرچی که دل تنگت میخواد بنویس،این دوتا کاروبرای شروع انجام بده درکنارش سایت شاهین کلانتری روهم مطالعه کن هم مطالب خوبی داره هم دراین رابطه ها خیلی مطلب گذاشته

ببینم عزیزم تویکم وسواس نوشتن داری،تووهله اول بدون توجه به هیچی فقط بنویس اصلا دنبال این نباش اینجاش ...

مطالب ایشون رو خیلی خوندم 

یک نفر دیگه هم میگفت که وسواس داری یعنی این باعث میشه نتونم طولانی بنویسم ؟؟

اگه منظورت به منه،نه عزیزم چه ایرادی بذار گلم

دستان یخ کرده ام را در جیب پالتوی نازکم قرار دادم 

برف کمی روی کتونی سفید -صورتی ام نشسته بود  ولی همانقدرش هم پاهایم را سر کرده بود و اجازه قدم تند کردن نمیداد ؛ امسال برف زیادی مهمان شهر شده بود وهوارا بسیار سرد کرده بود، نگاهم طول وعرض خیابان را از نظر گذراند  پارک کوچکی ان طرف مسیرم قرار داشت که انبوهی از برف ها  چمن هایش را در اغوش کشیده بودند چوب خشکیده درختان نیز لابلای برف ها گم شده بود 

به دختر بچه ها وپسر بچه ها چشم دوختم که در تلاش 

برای درست کردن ادم برفی بزرگی بودند ، خنده های بلند وجیغ های اززسر ذوقشان لبخندی منهنی کنج لبانم نشاند .........

مطالب ایشون رو خیلی خوندم  یک نفر دیگه هم میگفت که وسواس داری یعنی این باعث میشه نتونم طولانی ...

نه عزیزم اصلا همچین چیزی نیست نوشتن یه کارمهارتیه شما باتقویت خودت میتونی اینکاروانجام بدی چیزی به اسم اصلا نتونم به هیچ وجه وجودنداره تونوشتن عزیزم.

دستان یخ کرده ام را در جیب پالتوی نازکم قرار دادم  برف کمی روی کتونی سفید -صورتی ام نشسته بود ...

ببین عزیزم یکی ازمشکل های توکه مشکل خودمم بوده وتاکمی هم هنوزهست اینه که توانتخاب زبان نوشتاری یکم چطوربگم سخت عمل میکنی،مثلا به زبان راحت بگوبه زبان عامیانه این داستانها بهتر خواننده روجذب میکنه،ازطرفی هم راحت تر میتونی باشخصیت هات ارتباط برقرارکنی،یکی هم زیاد به حاشیه نرو زیاد رو حواشی اطرافت حساس نباش خیلی نمیخوادجزئیات رودقیق دقیق بگی چون اینم خواننده روخسته میکنه،مثلا سعی کن توتوصیف وشرح ظواهر اشیا روچندتا ویژگی های کلیش جلوه بدی مثلا میگم مثلا میگی دخترک نگاهی به مغازه انداخت،یک عروسک مخملی باشکوفه های قرمزرنگروموهایش به شدت دلش رابرده بود،بی مهابا دست مادرش را رها کردو به سمت آن رفت.

دیگه اینجا اشاره ای به مغازه اسباب بازی فروشی نوع لباسی که تن عروسک بوده واینا نمیکنیم چون وقتی خواننده بخونه خودش متوجه موضوع میشه تونوشتن نباید همه چی روموبه مو برای خواننده باجزئیات بگی باید بزاری خواننده هم کمی ذهنش رو درگیر کنه وبعضی چیزارو خودش حدس بزنه.