واسه اولین بار کیک مرغ درست کردم....مهمون دارم خیلیییییی استرس گرفتم. کنارغذای اصلی کیک مرغ درست کردم. نظرتون چیه خوشمزه اس؟؟تاحالا خوردین؟؟؟؟
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
یه شبایی تو زندگی هست که وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست... "کاش دنیا مهربان تر بودی "
دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
بنده خداها واسه انجام کارای دکترشون میان پیشم .از شهرستان میان