2777
2789

۱ ترم از کارشناسی مونده بود عقد کردیم. بعد از عروسی هم ارشد خوندم. بله مشکلی نبود

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

مجردم ولی خیییلی زیاد دیدم 

به هیچ وجه هیچ کدوم مانع هم نیستن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من یکسال از دوره کارشناسیم مونده بود که ازدواج کردم از زنجان اومدم تهران...یکسال هم رفت و آمد میکردم...دانشگاهم زنجان بود.

ولی خب براحتی میخوندم و اتفاقا نمراتم خیلی بهتر شد...

بستگی داره...خیلیام هستن که نمیتونن بخونن و سخت میشه براشون

سلام دوستان یه گروه زدیم تو واتساپ برای برنامه ریزی درسی اگه دوست داشتین عضو شین

https://chat.whatsapp.com/BWxezU7CWIJJ92194ApAxX

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙

اصلا تصورشم خیلی سخته

تو شوهر داشته باشی کارخونه هم رو دوشته احیانا بچه هم داشته باشی چجوری کتاب بگیری دستت اصلا با این همه مشغله تمرکز کرد

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
مجردم ولی خیییلی زیاد دیدم  به هیچ وجه هیچ کدوم مانع هم نیستن

آره خوب ولی توی دوران متاهلی درس خوندن سختی های خودش رو داره. چون مسولیت ازدواج و همسرداری هم روی دوش آدمه

آره خوب ولی توی دوران متاهلی درس خوندن سختی های خودش رو داره. چون مسولیت ازدواج و همسرداری هم روی دو ...

درسته سخته ولی مانع نیست خیلیا بخاطر شرایط خوب ازدواجشون اتفاقا بعد از ازدواج بیشتر پیشرفت میکنن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین