2777
2789
عنوان

یه دیقه پلیز😐💔🍭😁

120 بازدید | 21 پست

ماسک ساده سه لایه رو چند ساعت میشه استفاده کرد؟

چون من از صبح مثلا ساعت 11و نیم یه ملسکو زدم تا الان بعد موندم درش بیارم یا نه

البته الان فقط این ماسک پیشمه اگه در بیارم دیگه ماسکی ندارم و خطرناکه

چه کنم؟😑💔

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بیرون نیار

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوساعت

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
۱۰ ماهه ماسک نذاشتم هیچیم نشد نترس بابا

😉 شانس آوردی ولی حتما بزن

😑 خودم الان شیلد هم زدم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
دوساعت

الان در بیارم؟

بقیه پیشمن خطرناکه ها🤕

اعتقادی به کرونا ندارم😁

😊 فقط یه ماه برو تو بیمارستان بخش کرونایی ها کار کن قطعا اعتقاد پیدا میکنی

یه دستمال بزار پشت ماسکت😐 فکر دیگه ای ب ذهنم نمرسه 

😐🍭 ممنانم

منظو م‌اینه ترسی ندارم از کرونا

اوکی ولی مواظب باش