2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

269 بازدید | 26 پست

کسی هست که بخاطر چیزایی الکی کل روزاشو عذاب وجدان داشته باشه 

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره . الآن داشتم ب همین فکر می کردم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

چیز الکی نیس خیلیم بزرگه ارع هر لحظه عذاب وجدان دارم😞

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

خیلی وقتا اینطوری بودم... 

ولی بعد از یه مدت به این نتیجه رسیدم که باید آپشن به_جهندم# رو فعال کنم 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
من بخاطر اینکه مشکلات خانوادگیمو به ختنوادم گفتم عذاب وجدان دارم کاش نمیگفتم اینجوری مشکل بیش نمیومد ...

من عذاب وجدان دارم که چرا نگفتم

یعنی باید نمیگفتم؟

کاش دلها در چهره ها بود.....

مثلا اگه سر یکی داد بزنم خودمو ادم ظالمی فرض میکنم گریه میکنم حتی بخاطر این شاید ماه ها عذاب وجدان داشته باشم

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

نه کل روز موقع خواب . از عذاب وجدان خوابم نمی بره . اونم سر چیزایی ک شاید در اون حد مهم نباشن . تا خوابم می گیره حس دلشوره و عذاب وجدان بیدارم می کنه

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی