2777
2789
عنوان

نی نی شما چقد گریه میکنه؟

246 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه نی نی ۵۰ روزه دارم، توی این ۵۰ روز خیلی به نیازاش رسیدگی کردم و شاید تو شبانه روز کمتر از نیم ساعت گریه کرده ولی خیلی بد خوابه، شاید کلا تو شبانه روز ۶ساعت می خوابه، 

الانا به این نتیجه رسیدم وقتی غر الکی می زنه و بهونه می گیره باید یه ۵ دیقه ای ولش کنم تا گریه کنه، این جوری بعد گریه خوب می خوابه، انگار بچه یه اندازه ای باید گریه کنه که خسته شه و بخوابه

چون من هم واقعا از کم خوابی دارم میمیرم

به نظرتون وقتی غر و غر الکی می کنه عیب نداره بذارم گریه کنه و سربع بغلش نکنم

ضمنا می گین بچه های شما تو ۲ ماهگی چند ساعت گریه می کردن؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله منم مقل شما بودم نمیزاشتم صدا از دوقلوهام دربیاد سریع نیازشون رو رفع میکردم الان که سه ساله شدن تا یچی می خوان و نمیتونم بدم بهشون فقط نق میزنن دگ کلافم کردن

بچه طفلی گناه داره بزاری گریه کنه ک!!!

بهش پستونک بده چشماش میره میخوابه.

دختر منم دو ماهشه، کم گریه میکنه.

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
بچه طفلی گناه داره بزاری گریه کنه ک!!! بهش پستونک بده چشماش میره میخوابه. دختر منم دو ماهشه، کم گر ...

ولی خب گاهی اوقات ک خوابش نمیبره یا گریه میکنه.. اول بببین شیر خورده و زیرش تمیزه دلش درد نمیکنه اگ اینا نبود دیگه غر غر هست گاهی هم غر برای اینه خسته هست ک خوابش نمیبره.

راه حل من پستونک هست😄 بهش میدم. همینطور ک خوابیدس خوابش میبره یا هم گاهی بغش میکنم دیگ زود چشماش میره

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
از کجا بفهمیم ک دلش درد میکنه یا نه؟ 

وقتی که پاهاشو توی دلش جمع میکنه و گریه میکنه.. وقتی ک شیر خورده زیرشم‌تمیز باشه... یا اینکه وقتی میخواد دسشویی کنه نمی‌تونه و زور میزنه قرمز میشه اینا ها یعنی دلش درد میکنه. دو تا راهکار هست. موقع دلدردش ک‌دکتر باید بهش قطره بده. برای دسشویی کردن هم باید پاهاشو حالت دوچرخه حرکت بدی. یا ایتکه اگر خیلی گذشت و نتونست دسشویی کنه دور نافشو بایکم روغن زیتون چرب کن اروم اروم جهت عقربه های ساعت

اینا تجربه‌های دو ماه مادر شدنمه😅