2777
2789
عنوان

دیدین علی تاجدار به ریحانه پارسا چی گفته؟؟ کلییییی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 76 پست
تو سینمای ایران این مسایل و همخواب شدن با کارگردان و عوامل کاملا عادیه

چرا گناه همه شونو میشوری؟؟؟

میدونی همشون اینجورین؟؟؟

چه راحت آبروی یه قشری رو از دَم میبرید!!!

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه حاضرن هر چرتی بگن که چهار نفر به فالوئراشون اضافه کنن ریحانه پارسا هر کاری کرده به خودش مربوطه ...

البته با یه فیلم بازی کردن کسی بازیگر نمیشه و اینکه پارسا درس بازیگری نخونده

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

والا خود ریحانه پارسا توی لایو مسیح علی نژاد این حرفا را زده. هر بارم خبرش میرسه با یکیه. پویان علنا اعلام کرد شب تا صبح تو هتل تو بغل هم خوابیدیم. من کلا خوشم نمیاد از حاشیه و قضاوت ولی ریحانه داره همه را الکی میسوزونه. حتی گفت من با مهدی کوشکی ازدواج نکردم نگفت برای طفلی بد میشه تو ایران

احمق_ها_را_معروف_نکنیم#  

📍۱.چه کسانی بهروز وثوقی، فردین وملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی محسن مخملباف📍 ۲.چه کسانی طرح تفکیک جنسیتی در معابر اتوبوسهای خط واحد و..... را ارائه دادند؟ سید محمد خاتمی میرحسین موسوی حسن روحانی  📍۳.چه کسانی از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند؟  سعید حجاریان ابراهیم اصغرزاده معصومه ابتکار حبیب الله بیطرف سید محمد رضا خاتمی محسن میرداماد کمال تبریزی 📍۴.چه کسانی برای اولین بار طرح حجاب اجباری را پیشنهاد دادند؟ حسن روحانی میرحسین موسوی زهرا رهنورد مصطفی تاجزاده   📍 ۵.چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؟ عبدالکریم سروش صادق زیباکلام 📍۶.چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟ اکبر گنجی📍۷.چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟ علی اکبر محتشمی پور صادق خلخالی  🔍 نکته :همه ی افراطیون اول انقلاب از اصلاح طلبان امروزی هستند📝امیر المومنین علیه السلام :دیده نمی شود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو نهج البلاغه ص47                                        
نه دیکه اشتباه گفتی  ۹۰ درصد همخوابس ۲ درصد استعداد بقیشم خانوادشون😂😂

کلا ۹۰ درصد همخوابن دیگه. خود مرلین مونرو با اون جذابیتش با همخوابی معروف شد ریحانه که انگشت کوچیکش نمیشه جای خود دارد

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
والا نمیدونم نمیشناسم نوشته ورزشکار حرفه ای  خانندس مدله

آخه با محسن افشانی دست به یکی کرده بودن واسه گلزار پاپوش درست کنن ویس هاشون لو رفت همه فهمیدن چه لجنیه. البته من با بی حجابی اصلا مشگل ندارم ولی آدم نباید ذات خراب باشه. 

خوده پارسا گف ازدواج سفید با کوشکی داشته الان شما ناراحتی اون از خداشه این حرفا پشت سرش باشه تا معروف تر شه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

وقتی یکی مسائل خصوصی زندگیش تو بوق و کرنا میکنه یعنی اجازه داده هر کسی هر طور دوست داره قضاوتش کنه 

کلی ادم با ابرو رو این کره خاکی بودن با تهمت اعتبارشون از دست دادن 

ریحانه که معلوم الحاله خودت ناراحت نکن

در ضمن بعضیهاتون میگی زندگی خصوصی خودشه به خودش مربوطه این حرف در مورد منو شما صدق میکنه نه کسی که جار بزنه من فلان کارو کردم و هر روز یه موضوعی از خودش رو کنه میلیون ها ادم بشنون

این حرفو  خود ریحانه هم  گفت که  گفت بدون عقد  باهاش زندگی می کردم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
فکر کنم فقط سید جواد هاشمی با کسی نبوده بقیه همه یکیو داشتن😂🤭

بهنوش بختیاری گفته من توی سالهای کارم پاک کار کردم(یه همچین چیزی)

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)