2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا یکی میخریدم بخدا یکسال فیکس الان ۲ماه نشده یکی خریدم تموم شده نمیوونم چرا انقد مواد توش کم شده

اره والا منم فکر کنم تواین۶ماه۴/۵تاخریدم اینقدر زود تموم میشه من اگه زودزود بیرون برم ۳/۴هفته دووم میاره اگه دیر دیربرم شاید۲ماه

تازه یکیم خریدم یه مارک جدیدشماره۲دادن بهم که ازنظرم تیره بودهمینجوری مونده😕

دیگه بااین حجم کمشون آدم نمیتونه جنس گرون بخره نمیصرفه

اره والا منم فکر کنم تواین۶ماه۴/۵تاخریدم اینقدر زود تموم میشه من اگه زودزود بیرون برم ۳/۴هفته دووم م ...

وقتی حس میکنی تموم شده یه پلاستیک داره درش بیار بعد میبینی اون زیر پره کانسیلر هست این یه ترفند

بخدا امروز رفتم دوسه خریدم ۲۸۰ تمن دادم چت جی پی تی گفت فیکه فردا باید برم شیگلم بخرم دونه ای ۵۰۰ هزاره ولی خیلی بهتره تا این من خودمم بخدا پول ندارم زیاد ولی در حد توانم محصولات اورجینال میخرم اصلا فیک نمیزنم مثلا کرم گابرینی اصلی میخرم و بی بی کرم اصلی فارماسی خودم امروز سر این کانسیلر شک کردم فیک باشه ولی نمیدونم با چه عقلی خریدمش

اصلیه؟آخه امروز بود دونه ای ۱۸۰

شنیدم میگن های کپی تارت هس ولی خیلی خوب عمل میکنه من همینجا خیلی گشتم واسه جنس خوب و قیمت مناسب دیدم چند نفر اینو معرفی کردن تاحالافکرکنم۳/۴تاازشو استفاده کردم،ولی اینش عجیبه همین آرت اسکین چن مدل داره من هرباررفتم ینوعشودادن مثلاهمه شماره ۱یکیش خیلی روشن یکی متوسط،یکیش گندمی روشن😶

شنیدم میگن های کپی تارت هس ولی خیلی خوب عمل میکنه من همینجا خیلی گشتم واسه جنس خوب و قیمت مناسب دیدم ...

ارت اسکین امروز بود قیمتش ۱۸۰ هزار خیلی ترسیدم ازش بخدا این دوسه رو گرفتم ۲۸۰ فردا برم پسش بدم خدا رسید ب دادم وگرنه ببین چه بلایی سر چشمم میومد نزن های کپی عزیزم همین شیگلم اصلی اش من آشنامون میده ۵۰۰ تمن