2777
2789
عنوان

کی پس مثبت میشه

92 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی هفته زودتر از موعدم شروع به خونریزی کردم تا پنج روز ، خیلی کمتر از پریودی بود اما خب خونریزی بود ، 

دکترم میگ چون زودتر از موعدت بوده و ی هفته بیشتر از تخمک گذاریت نگذشته بوده ، تاریخ اصلی موعدت ک گذشت آزمایش بده ، من بیبی چک گذاشتم منفی شده 

بنظرتون میشه ک بشه ؟

یا نه پریود بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

4ساله منتظرم..نمیدونم والا.یکساله دوتا بی بی چک خریدم هر دفعه زودتر موعود پریود شدم اصلا استفاده نشد ...

انشالله بزودی باردار بشید گلم چرا مشکلت چیه عزیزم؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
از چندتفر پرسیدم گفتن ک وضعیت منو داشتن

خون قرمز روشن؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
انشالله بزودی باردار بشید گلم چرا مشکلت چیه عزیزم؟

هر چی دکتر میریم مشکلی ندیدن از خودم شوهرم ..حالا 5تا آزمایش دکتر گفته سه روز پریودی برو انجام بده..منتظرم پریودم بیاد تا انجام بدم ببینم چ مرگیمه..در کل خدا نمیده ..هر ک بعد من ازدواج کرده دومی ب دنیا آورده منم هنوز ........

هر چی دکتر میریم مشکلی ندیدن از خودم شوهرم ..حالا 5تا آزمایش دکتر گفته سه روز پریودی برو انجام بده.. ...

منم منتظر نی نی ام عزیزم چله برداشتم حتمن دعات میکنم این ماه خدا حاجتتو بده عزیزم

دو روز لک قهوه ای بود بعد پرنگ شد روز آخر روشن 

بودن آدمایی که خونریزی داشتن و بارداری بودن عزیزم انشالله شمام یکیش ❤️ صبح زود بی بی چک بزن انشالله مثبت بشه