2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست
اره عزیزم منم ۴ روز مونده به موعدم خط کمرنگ انداخت دو روز بعد تکرار کردم پررنگتر شد روز موعدمم که ۲۸ ...

سلام من امروز موعد پریودیم هست ،چهارماهه اقدامم ،دیروز صبح بی بی زوم منفی بود ،ناامیدم

یعنی لقاح صورت گرفت لانه گزینی نشد بی بی و آزمایشم مثبت میشد اما هیچی تو رحم دیده نشد اخرشم خودش دفع ...

سلام من هم این اتفاق برج نه ۹۸ برام اتفاق افتاد بعد دفع شد اسرد،ی گرفتم الان هم چهار ماهه اقدامم امروز روز پریودیم هست هنو پریود نَشدم دیروز بی بی زدم منفی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من هم این اتفاق برج نه ۹۸ برام اتفاق افتاد بعد دفع شد اسرد،ی گرفتم الان هم چهار ماهه اقدامم امر ...

امروز موعدته؟اگ پری نیومد دو روز دیگ بزن

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
شاید لقاحت دیر بوده زود زدی روز موعدت بزن

امروز روز موعدمه،دیروز زدم ،من تخمک گذاریم ماه پیش که سوندی واژینال دادم روز ۱۷ پریودیم فولی ۱۸ داشتم هنوز ازاد نشده بود ،کلا تخمک گذاریم دیر اتفاق نیوفتهدفعه پیش هم که بارداری پوچ داستم بعد شش روز هاله انداخت

امروز روز موعدمه،دیروز زدم ،من تخمک گذاریم ماه پیش که سوندی واژینال دادم روز ۱۷ پریودیم فولی ۱۸ داشت ...

همون تو بمون اگ دو روز دیگم نشدی بی بی بزن مثبتم شد زودی نرو آز بده چون دکتر من دوباره بهم گفته تکرار کن شنبه واس من روز موعدم ۸۵۰ بود گفته شنبه ۱۲۵۰ بشه خوبه

همون تو بمون اگ دو روز دیگم نشدی بی بی بزن مثبتم شد زودی نرو آز بده چون دکتر من دوباره بهم گفته تکرا ...

بله باید دو برابر بشه من دفعه پیش خیلی کم بالا میرفت که متاسفانه پوچ بود 

بله باید دو برابر بشه من دفعه پیش خیلی کم بالا میرفت که متاسفانه پوچ بود 

برای منم همینجوری بود ولی پوچ نبود شیمیایی بود چون ساک حاملگیم دیده نشد

برای منم همینجوری بود ولی پوچ نبود شیمیایی بود چون ساک حاملگیم دیده نشد

منظور از شیمیایی چیه؟اخه برای من هم بتام کم میرفت بالا ،و هرچی سنوی واژینال میگرفت ساک بارداری دیده نمیشد ،بعد گفتن حتما پوچ هستش ،بعد یک ماه و خورده ایی پریود شدم

سلام عزیز از دیشب بدجور کمر دردم.حالت های پری شدن گرفتم.خیلی امیدوار بودم 

بازم بی بی چک بزن انشالله ک بارداری.توبارداری نا3 ماه اول درد پریودی هست انشالله ک درد بارداری باشه

خدایا شکرت بابت همه چی