2821
2789

نمیدونم ولی میخوام زیارت عاشورا شرکت کنم و الانم تو گروهش هستم منتظرم تکمیل شه

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی چیزی بگم البته خواهرم میگفت واقعا راسته و حاجت  گرفته

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

دوستان در نظر سنجی من شرکت کنید😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5425666/سلام-دوستان-سن-گرفتن-کارت-ملی-و-عکسدار-کردن-شناسنامه-س

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
میشه بگین عزیزم 

چهل روز زیارت  عاشورا خوند خودش میگفت بعد چن‌روز واقعا ب اون چیزی ک مد نظرش بود رسیده منم میخوام امتحان کنم چهل روز پشت سر هم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
چهل روز زیارت  عاشورا خوند خودش میگفت بعد چن‌روز واقعا ب اون چیزی ک مد نظرش بود رسیده منم میخوا ...

منم شروع کردم چلشو ب نیت نرجس خاتون مادر امام زمان از۲۵این ماه شروع کردم ان شالله خدا حاجت دل همرو بده

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
منم شروع کردم چلشو ب نیت نرجس خاتون مادر امام زمان از۲۵این ماه شروع کردم ان شالله خدا حاجت دل همرو ب ...

انشالله  ولی خیلی دیدم نتیجه گرفتن ازش واقعا

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

mrym27 | 42 دقیقه پیش

عمل بینی

man3ur___krj | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز