2777
2789
عنوان

کودک

62 بازدید | 12 پست

دخترم یکسال و دوماهشه خیلی ناارومی میکنه و نق میزنه شبهاهم تا صبح چندبار بیدار میشه و نق میزنه کسی بوده بچش همچین مشکلی داشته باشه؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

داره دندون درمیاره .یا گشنشه

یا گوش درد

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دختر من الان ،یسال و نه ماهشه،،تو این سن چند دقیقه ای خوب بازی می‌کنه با عروسکاش اما نق زدن و غر زدنش هم سر جاشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
آره دختر من الان ،یسال و نه ماهشه،،تو این سن چند دقیقه ای خوب بازی می‌کنه با عروسکاش اما نق زدن و غر ...

اره همش میخاد بغلم باشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
ب دندونه احتمالا شبا بیدار میشه شیر میخوره؟

ده بار بیدار میشه براشیر 

اره همش میخاد بغلم باشه 

اشکال ندارد تو این سن همه ی بچه ها اینطوری میشن علتش معلوم نیست من چهار تا بزرگ کردم تا دو سالش تموم بشه خیلی بهتر میشن اما اگر احساس میکنی خیلی اذیتت می‌کنه یه متخصص ببر تا گوش و حلق و بینی رو معاینه کنه

شیر شبشو باید قطع کنی خواهر

چطوری؟

اشکال ندارد تو این سن همه ی بچه ها اینطوری میشن علتش معلوم نیست من چهار تا بزرگ کردم تا دو سالش تموم ...

وای عزیزم ۴تا؟ایشالا ک خیرشوناببینی ماشالله حتما خیلی حوصله دارید

وای عزیزم ۴تا؟ایشالا ک خیرشوناببینی ماشالله حتما خیلی حوصله دارید

حوصله که خیلی نه،،،اما دوتای آخری خدا خواسته بود از جلوگیری بار دار شدم اما خدا رو شکر،،،،،، دیگه باید تحمل کنم ولی خب دختر پسر اولم کمی بزرگن برا دوتایی اخری کمکم میکنن

حوصله که خیلی نه،،،اما دوتای آخری خدا خواسته بود از جلوگیری بار دار شدم اما خدا رو شکر،،،،،، دیگه با ...

خداروشکر بازم خوبه من ک دو تا دارم خیلی سختمه