2777
2789

دهنش رو بو کن قشنگ بو میده

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دهنش بو میده، اگه خیلی خورده بهشه چرتو پرت میگه، یکم خورده باشه الکی میخنده

من تو این ۷ سال اوستا شدم... لعنت بهش

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
دهنش بو میده، اگه خیلی خورده بهشه چرتو پرت میگه، یکم خورده باشه الکی میخنده من تو این ۷ سال اوستا ش ...

ببین این احمق سالها بود میخورد اصلا اینجوری نبود ک بخنده یا تعادل از دست بده حتی تو مستی 

الان ظهر سیر خوردیم شبم ک اومد چندتا دونه سیر خورد با غذا ولی الان ک خوابیده بود حس کردم دهنش بوی الکل و مشروب میده خودش قسم میخوره نخوردم خیلی برام مهمه ک خورده یا نه چون قول داده 

ببین این احمق سالها بود میخورد اصلا اینجوری نبود ک بخنده یا تعادل از دست بده حتی تو مستی  الان ...

ب قسمش اعتماد کن و پاپیچش نشو... حتما نخورده بو سیر ترشیه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟